Kinderfeestje Wie is de Mol?

Kijken jullie met de kinderen ook graag naar het televisieprogramma Wie is de Mol? En hebben jullie binnenkort een jarige in huis? Dan is ons kinderfeestje Dwarsbomen iets voor jullie! 

Tijdens dit kinderfeestje voor thuis gaat de groep opdrachten doen om geld te verdienen, om zo bij een schat te komen. Maar natuurlijk zit er een “Mol twist” aan dit feestje. Want niet iedereen heeft hetzelfde doel. Er zitten één of twee Dwarsbomen in de groep die stiekem proberen te mollen (Dwarsbomen).  

Doordat de Dwarsbomen vooraf informatie hebben gekregen, kunnen ze proberen opdrachten te laten mislukken. Na elk spel mogen de kinderen op de verjaardag anoniem stemmen en aangeven wie ze verdacht vinden. Jij als ouder telt steeds de stemmen en houdt dit bij op een poster die in de woonkamer hangt. Kinderen vinden dit super spannend. Natuurlijk zal niemand tijdens het feestje afvallen. Het gaat uiteindelijk zoals bij al onze kinderfeestjes om de lol van de groep als geheel. Winnen of verliezen is daar ondergeschikt aan. 

kinderfeestje thuis

Eenvoudig te organiseren, weinig voor te bereiden.

Als je het kinderfeestje bij ons hebt besteld, krijgt je alle bijlagen inclusief draaiboek, stembriefjes en verdenkingenposten via de mail opgestuurd. Zelfs het geld wat de kinderen kunnen verdienen ontvang je van ons. Handig toch? 

Met de tips en afvinklijstjes in het draaiboek, bereid je het feestje makkelijk zelf voor.  

Dwarsbomen is een kinderfeestje wat je thuis kunt vieren voor kinderen vanaf groep 6 tot en met groep 8. Dus ongeveer voor kinderen in de leeftijd 9 tot en met 13 jaar.  Je koopt het voor slechts €24,50  

Wie is "De Mol" of de "Dwarsboom" op het kinderfeest?

Het leuke van de kinderfeestjes van Confetti per Mail is dat je ze eenvoudig zelf thuis kunt organiseren zonder ingewikkelde voorbereidingen. Op de dag van het kinderfeest neemt de website www.Dwarsbomen.nl de kinderen aan de hand en legt ze steeds uit wat ze voor spellen gaan doen. Jij hebt van te voren een paar zaken voorbereid en houdt tijdens het feest de score bij en verzorgt de stemrondes.    

Het kinderfeestje Dwarsbomen is voor fans van Wie is de Mol omdat de kinderen op het feestje samen leuke opdrachten gaan doen om geld te verdienen voor de pot. Bij het kinderfeestje Dwarsbomen heet dat geld Fetti. Ook de Fetti ontvang je als een bijlage als je spel aanschaft, of als je het feestpakket per post bestelt, in een mooie gedrukte stapel!

Een kinderfeest voor iedereen

Aan het einde van het feestje heeft óf de groep een schat bereikt óf de Dwarsboom. Jij als ouder kan het zo sturen dat iedereen iets lekkers of een mini cadeau mee naar huis krijgt. Ook dat lees je allemaal in het handige en complete draaiboek dat je ontvangt als je dit kinderfeestje voor thuis bestelt. 

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

kinderfeestjes voor thuis

Originele kinderfeestjes om thuis of op locatie te vieren. Met handig draaiboek én begeleidende website. 

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.