Gratis verjaardagsvlag met naam en of leeftijd

Hebben jullie een jarige in huis en wil je de kamer extra leuk versieren? Misschien met de naam van de jarige op de verjaardagsvlag of een persoonlijke felicitatie. We hebben voor alle letters en cijfers een aparte vlag gemaakt. Zo kun je voor elke naam en elke leeftijd een unieke eigen verjaardagsvlag maken.

Verjaardagsvlag met naam

Stel je voor, je bent jarig en komt de woonkamer binnen en ziet meteen een vrolijke vlag met je eigen naam. Dan voel je je toch extra jarig en speciaal?! Op onze gratis download pagina kun je elke letter apart downloaden en zo een speciale verjaardagsvlag met naam voor de jarige maken.

Verjaardagsvlag met leeftijd

Voor kinderen is de leeftijd heel belangrijk. Natuurlijk is het leuk om op hun verjaardag de nieuwe leeftijd in de verjaardagsvlag te laten zien.

Download gratis alle cijfers voor de juiste leeftijd van jullie jarige.

Wist je dat je bij Confetti per Mail al een kant-en-klaar kinderfeestje koopt voor nog geen €2 per kind? 

Verjaardagsvlag met persoonlijke boodschap

Naast namen en leeftijden is er natuurlijk nog veel meer mogelijk met de verjaardagsvlaggen. Omdat je elke letter apart en zo vaak als je wilt kunt downloaden, is het eenvoudig om elke verjaardagswens of persoonlijke boodschap zelf maken.
Leef je uit en verras jullie jarige met een gezellige vrolijke persoonlijke slinger.

Hoe download ik deze vlaggen gratis?

Wil jij een unieke en persoonlijke vlag maken voor de jarige bij jullie in huis? Je kan de letters en cijfers eenvoudig downloaden op onze pagina met gratis downloads. 

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

kinderfeestjes voor thuis

Verjaardagsvlag op kinderfeestje

Met de losse letter vlaggen kun je naast de eerdergenoemde verjaardagsvlag met naam en leeftijd natuurlijk ook heel goed de kinderen van het kinderfeestje welkom heten op het feestje. Of het thema van jullie feestje in de vlag verwerken.

Hoe jullie de kamer ook gaan versieren, wij wensen jullie heel veel plezier met de verjaardag.

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.