Versiering toverdrank kinderfeestje

Willen jullie een Toverdrankfeestje vieren en ben je op zoek naar de juiste versiering?

In dit blog lees je handige tips om de versiering op jullie kinderfeestje helemaal af te maken. Bij het toverdrank kinderfeestje gaat het om het mysterie van een geheime toverdrank. Lukt het de kinderen om de juiste ingrediënten te vinden en een goede drank te maken? Miss Terieus helpt de kinderen door het feest heen. Zij is kruidenvrouw, tovenares of heks. Welk van deze drie omschrijvingen speekt jullie het meest aan?  Van alle drie kun je namelijk leuke thema spullen kopen. We geven je hieronder tips. 

kinderfeestje heks en toveren

Het kinderfeestje De Toverdrank bestel je al voor minder dan €2,50 per kind!

Bestel Kinderfeestje de Toverdrank

Kinderfeestje thuis toverdrank

Verlichting en slingers bij tover kinderfeestje

Bij een feestje hoort versiering. Bepaal waar je het feestje viert en versier die ruimte in de sfeer die bij jullie past. Bij dit thema past een beetje mysterie en niet te felle verlichting. Kijk voor het tover feestje bijvoorbeeld eens naar deze mysterieuze verlichting.  Verder wil je natuurlijk slingers en ballonnen en een versierde tafel in het thema. 

Ook is het leuk om de gang een beetje spannend te versieren zodat bij binnenkomst gelijk de toon is gezet. Bijvoorbeeld een spin , glow in the dark sterren of iets anders spannends. Kies de versiering die het beste bij jullie tover kinderfeestje past.

Misschien wil je de kinderen schminken of een spannende tattoo te geven bij binnenkomst.

Taart bij toverfeest

Wil je een taart in het thema? Bij de Hema kun je taarten en cup cakes bestellen met jou eigen opdruk. Gebruik hier de opdruk van Miss Terieus voor.  Wil je liever iets op de taart wat de kinderen mee naar huis kunnen nemen? Koop dan leuke kleine versieringen per kind in het thema toveren. 

Aan het einde van het kinderfeestje gaan de kinderen zelf hun eigen toverdrank brouwen. Hoe leuk is het om voor alle ingrediënten ook themabakjes te gebruiken. De kinderen hebben straks 15 ingrediënten nodig. Deze vind je allemaal in het draaiboek. Denk aan ranja, suiker, water, rode skittels, gele skittels, vruchtenhagel enz enz. 

Je kan hiervoor bakjes kopen met spinnen of heksjes er op. Maar je kunt ook eigen bakjes gebruiken en er spannende stickers op plakken.  

Kinderfeestje de Toverdrank

Madurodammandarijnen... gestampte spinnenpoep... gedroogd vampiersnot... 

Speciaal voor kinderen die wel van een beetje mysterie houden, is het kinderfeestje De Toverdrank. Het kruidenvrouwtje Miss Terieus vertelt ze wat ze moeten doen om een echte toverdrank te maken.  

Maar, brouwen kan pas wanneer de kinderen de juiste ingrediënten hebben verzameld. 

Na het bij elkaar zoeken van de ingrediënten brouwen de kinderen hun eigen toverdrank. Zal het ze lukken? 

Uitdeel cadeautjes toverfeest

Niets hoeft natuurlijk maar veel kinderen vinden het leuk om aan het einde van het feestje nog iets te geven.  Bij dit feestje zijn er een aantal gezellige cadeautjes die je extra uit kunt delen aan de kinderen.  

Bijvoorbeeld een tover krasboek voor ieder kind. Of een heksenketeltje met enge snoepjes er in (Dracula tandjes, een worm, een eetbare oogbal enz) 

De allerleukste kinderfeestjes voor thuis

draaiboek kinderfeestje de vriendenbattle

Met Confetti wordt het organiseren van een feestje een feestje