Een kinderfeestje voor kleuters thuis vieren? Jij kan het!

Is jullie kind bijna jarig en wordt het 4, 5 of 6 jaar? Jullie kleuter wil misschien wel een eerste echte kinderfeestje vieren. Als kinderen naar de basisschool gaan, spelen ze steeds meer met vriendjes en mogen ze naar de eerste kinderfeestjes. Hoe leuk is het om zelf een kinderfeestje thuis te organiseren voor kleuters?!  Met onze tips is het makkelijker dan je denkt!

Wij hebben een perfect kinderfeestje ontwikkeld wat zeer geschikt is voor kleine kinderen. Ons kinderfeestje voor kleuters heet Ziggy Zintuig. Het is geschikt voor kleuters omdat de spellen van dit kinderfeestje eenvoudig zijn, niet te veel voorbereiding van ouders vragen en ook niet te lang duren.  

Op bezoek bij de vriendjes van Ziggy Zintuig

Tijdens dit feestje gaan de kinderen op bezoek bij de vriendjes van Ziggy. Bij al deze vriendjes spelen ze een klein spel over de zintuigen. Zo gaan ze bij Rikkie Ruiken dezelfde geuren zoeken en bij Vicky Voelen lopen ze een heus blotevoeten pad!  Wil je weten hoe je een eenvoudig blotevoetenpad binnen in huis of buiten in de tuin kunt maken voor het kinderfeestje thuis? Het handige draaiboek legt het je uit. 

Wist je dat je bij Confetti per Mail al een kant-en-klaar kinderfeestje koopt voor nog geen €2 per kind? 

Zelf een blotevoetenpad maken voor kleuters

Een blotevoetenpad is het leukste met wisselende ondergrond. Dit hoeft niet moeilijk te zijn. Er is van alles te bedenken, hiervoor hoef je niet naar de winkel. Denk bijvoorbeeld aan platte stoeptegels, grindtegels, gras, water, kleine steentjes, zand, handdoeken (nat en droog), houten balkjes om overheen te lopen, bladeren uit de tuin, hooi, etc. Het gaat er om dat het blotevoetenpad voor kleuters verschillende structuren heeft die ze met hun voeten kunnen voelen.

Is er slecht weer opgegeven tijdens jullie kinderfeestje? Maak dan een blotevoetenpad binnen.  Denk dan bijvoorbeeld aan de deurmat, een afwasteil met een klein laagje water en daarna meteen een droge handdoek, een oud kussen, papierproppen, etc. In het draaiboek wat je van ons krijgt staan genoeg tips om het eenvoudig zelf te organiseren.

Makkelijk zelf te organiseren met weinig voorbereidingen

Het leuke van de kinderfeestjes van Confetti per Mail is dat je ze eenvoudig zelf thuis kunt organiseren. Als ouder hoef je weinig voor te bereiden als je kiest voor een van onze kinderfeestjes. Op de dag van het kinderfeest neemt de website Ziggy Zintuig de kinderen aan de hand en legt ze steeds uit wat ze voor spellen gaan doen. Jij hebt van te voren een paar zaken voorbereid en deelt steeds een sticker of een stempel uit na de opdrachten.  Alle kinderen krijgen een Ziggy stempelkaart, die natuurlijk na het feestje mee naar huis mag.  

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

kinderfeestjes voor thuis

Als je het kinderfeestje hebt besteld, krijg je alle bijlagen inclusief draaiboek en stempelkaarten via de mail opgestuurd. Handig toch?   

Ziggy Zintuig is een kinderfeestje wat je thuis kunt vieren voor kinderen vanaf groep 1 tot en met groep 3. Dus ongeveer voor kinderen in de leeftijd 4 tot en met 7 jaar.  Je koopt het voor slechts €19,50 voor de hele groep (max 10 kinderen).   

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.