Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Kinderfeestjes, tips en ideeën

Wij zijn nou eenmaal gek op feestjes. En omdat wij zo van kinderfeestjes houden, schrijven we er ook graag over. We zoeken regelmatig zaken uit waar ouders tegenaan lopen. Al is dat natuurlijk niet veel, als ze een feestje van Confetti per Mail gaan vieren.. :p 

Lees hier alle geschreven artikelen over feestjes. 

Kinderfeestje voorspelbaar maken

Vindt jouw kind een kinderfeestje toch wel spannend? Het kan enorm helpen om zo veel mogelijk duidelijkheid te geven over wat er gaat gebeuren. Speciaal daarvoor hebben we de gratis feestjesplanning voor je.

Lees verder »

Kinderfeestjes en autisme

Autisme, adhd, prikkelgevoeligheid… niet ieder kind vindt kinderfeestjes een feestje. Wat deden wij om het toch leuk te maken?
(met gratis sjabloon om het feestje voorspelbaar te maken!)

Lees verder »
kinderfeestje thuis

Jongens kinderfeestje

We mogen natuurlijk niet generaliseren.. maar toch.. kinderfeestjes met jongens zijn vaak net wat anders dan met meisjes. Lees hier wat je kunt doen met een groep jongen.

Lees verder »

Kinderfeestje met website

Kinderen achter een computer zetten tijdens een kinderfeestje? Je bent niet de eerste die daar vraagtekens bij heeft. We leggen je graag uit dat die website juist heel praktisch is, en dat de kinderen zeker niet achter een schermpje blijven hangen tijdens onze feestjes!

Lees verder »
vlag met naam

Vlag met naam

Helemaal gratis, speciaal voor jou: printbare verjaardagsvlaggen. Alle letters en cijfers zijn te downloaden en vrij te gebruiken!

Lees verder »
kinderfeestje thuis vieren tips

Dwarsbomen, wat is het?

Dwarsbomen betekent letterlijk tegenwerken. Maar hoe kun je dat nou in een feestje doen, terwijl dat toch juist vooral enorm gezellig moet zijn?! Lees hier hoe wij dit hebben gecombineerd.

Lees verder »

Among Us op je kinderfeestje

Wie werkt er mee, en wie werkt er tegen..? Among Us is razend populair onder kinderen en dat is niet voor niets. De spanning van het niet weten wie welke rol heeft en een doel willen bereiken maar tegengewerkt worden, maakt het spel tot een succes. En dat zit nu ook in een kinderfeestje!

Lees verder »

Kinderfeestje te vieren? Bekijk alle toffe kinderfeestjes voor thuis.

Al voor €24,50 vier je een kinderfeestje met 10 kinderen!