Kinderfeestje voor thuis

Ziggy Zintuig

Kinderfeestje thuis - proeven

Hét kinderfeestje voor kleuters

Ziggy de robot is de mascotte van zijn eigen kinderfeest. De kinderen gaan samen met Ziggy op pad naar zijn vrienden. Iedere vriend van Ziggy heeft een leuk (actief) spel klaarstaan voor de kinderen. 

Bij dit kinderfeestje krijg je van tevoren een duidelijk draaiboek, waarin je precies leest wat je klaar moet leggen. Tijdens het feestje hoef je zelf niet veel te doen: de kinderen krijgen uitleg over de verschillende opdrachten via een speciale website. Zo kun je zelf lekker meegenieten! Voor € 19,50 kun je dit feestje vieren met maximaal 10 kinderen.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

Je bestelt een feestje 

Je ontvangt een compleet draaiboek per mail

Je geeft de datum van het feestje door

Je krijgt een code voor de bijbehorende website.

Jullie feest kan niet meer mis gaan! 

Ziggy Zintuig het kinderfeestje

De kinderen gaan op pad met Ziggy Zintuig. Ze zien en horen Ziggy op de website. Ziggy vraagt hen mee te gaan naar zijn vrienden. De kinderen klikken zelf op de vriend van Ziggy die ze willen bezoeken. Polly Proeven, Zep Zien, Harry Horen, Rikkie Ruiken en Vikkie Voelen hebben allemaal een eigen verhaal én een opdracht. De opdrachten worden uitgelegd op de website. Na de uitleg gaan de kinderen steeds zelf aan de slag in het huis of in de tuin. De benodigdheden hiervoor heb jij van te voren klaar gelegd, zoals in het draaiboek is verteld. Na iedere opdracht krijgen de kinderen van jou een stempel of sticker op de speciale Ziggy-stempelkaart. Als alle vrienden van Ziggy bezocht zijn, is de stempelkaart vol.
Ziggy

Dit wil je misschien nog weten over dit feestje...

Praktisch

Dit feestje is vooral leuk voor kinderen in de kleuterklas of groep 3. Bij de opdrachten is rekening gehouden met de kortere spanningsboog van jongere kinderen. 

Dit feestje is geschikt voor 2 tot 10 kinderen.

Je betaalt per feestje en mag dus helemaal zelf bepalen met hoeveel kinderen jullie het vieren. 

Als het lekker weer is, kunnen jullie gewoon naar buiten! Er zijn verschillende spellen tijdens het feest die buiten misschien zelfs nog leuker zijn. In het draaiboek geven we hier meer informatie over. 

Hoe groot is de groep kinderen, hoeveel pauzes nemen jullie tussendoor, hoe snel gaan ze aan de slag na de uitleg van een opdracht, hoe snel hebben ze een opdracht door? Een precieze indicatie geven is niet mogelijk. Wel kunnen we dit zeggen: andere groepen deden er tussen 1,5 en 3 uur over. In het draaiboek vind je een overzicht van het feestje stap-voor-stap, zodat je weet wat er nog komt en kunt inschatten of je ze wat extra pauze laat houden of achter de vodden aan gaat zitten 😉 

 

Bij dit feestje zijn er geen opdrachten waarvoor je een tweede begeleider nodig hebt. Je kunt dit dus prima in je uppie doen. Tenzij jij het gezelliger vindt als er nog een volwassene bij is natuurlijk 😉 

Als je een grotere groep echt jonge kinderen hebt, is een tweede begeleider wel fijn. Je kunt hierin zelf bepalen of jij dit nodig vindt. 

 • Duidelijk draaiboek met de voorbereidingen en uitleg opdrachten, via de mail. 
 • Vormenposter om uit te printen
 • Ziggy Stempelkaart om uit te printen
 • Tijdelijke toegang tot bijbehorende website
 • Sjabloon bijpassende uitnodiging
 • Een laptop of tablet en printer
 • Stickers of een stempel
 • Bakjes of Papieren bekertjes
 • Aluminiumfolie
 • Een Theedoek en een handdoek
 • Prittstift of plakband
 • Een aantal verschillende smaakjes en geurtjes uit je voorraadkast. 

Dit lijstje en uitleg wat waarvoor nodig is, staat ook in het draaiboek. 

Ben jij ook enthousiast?

Spread the Confetti!

Wil je dit feestje dolgraag aan iemand anders laten zien? Klik op een van deze knoppen en spread the love.. uh, Confetti!

Je kunt het natuurlijk ook naar jezelf sturen om later makkelijk terug te vinden.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email