Toverdrank brouwen op het kinderfeestje

Of je kind nou houdt van Harry Potter, heksen of tovenaars.. een toverdrank brouwen op het kinderfeestje zal ongetwijfeld slagen! 

Kinderfeestje de Toverdrank

Madurodammandarijnen... gestampte spinnenpoep... gedroogd vampiersnot... 

Speciaal voor kinderen die wel van een beetje mysterie houden, is het kinderfeestje De Toverdrank. Het kruidenvrouwtje Miss Terieus vertelt ze wat je moet doen om een echte toverdrank te maken. Zij heeft ze een ultrageheim recept in handen gegeven. 

Maar, brouwen kan pas wanneer je de juiste ingrediënten hebt. En dat is nou net de uitdaging! De kinderen zullen dus op zoek moeten naar ingrediënten die ze nodig hebben om een vloeibare toverkracht te kunnen maken. 

Na het bij elkaar zoeken van de ingrediënten brouwen de kinderen hun eigen toverdrank. Zal het ze lukken? En, misschien nog wel belangrijker, aan wie gaan ze die magische drank eigenlijk toedienen???

Toverdrank kinderfeestje voor thuis

Kinderfeestje thuis vieren

Zoals alle feestje van Confetti per Mail kun je het kinderfeestje de Toverdrank gewoon thuis vieren. Je bestelt het feestje (voor € 24,50 voor de hele groep) en krijgt meteen per mail een instructie toegestuurd. Want jij zult natuurlijk aan die magische ingrediënten moeten zien te komen. Wees gerust, stiekem gebruiken we gewoon alledaagse spulletjes, we noemen ze alleen anders. 

Draaiboek kinderfeestje

Bij de instructie vind je niet alleen een stappenplan voor de voorbereiding maar ook leuke bijlagen die het feestje ‘echt’ maken. Zo zit er bijvoorbeeld een toverdrankrecept in die jij uitprint en er oud uit laat zien, door het te verfrommelen en er wat vlekken op te maken. Ook zitten er kruidenfiches in die de kinderen tijdens het feest gaan sparen in hun kruidenzakje. Klinkt het ingewikkeld? Je hoeft er niet van te schrikken hoor, we hebben alles voor je uitgewerkt. Een kind kan de was doen. 

Begeleidende website

Tijdens het feestje gebruiken de kinderen de speciale website www.detoverdrank.nl Hierop horen ze Miss Terieus, die ze steeds iets verder in hun zoektocht helpt. Er staat uitleg over de opdrachten die ze krijgen. De kinderen blijven natuurlijk niet achter een schermpje zitten, dat doen ze maar in hun eigen tijd:) Ze worden steeds opnieuw weer op pad gestuurd om een uitdagende opdracht te doen en zo (hopelijk) het juiste ingrediënt te vinden. 

Het kinderfeestje De Toverdrank kost € 24,50. 

Dit kinderfeestje, waarbij ze een echte toverdrank maken, zullen ze niet snel vergeten! 

Bestel Kinderfeestje de Toverdrank

Kinderfeestje thuis toverdrank

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.