Het ultieme tienerfeestje: De VriendenBattle

Ben je op zoek naar een feestidee voor jouw tiener dat niet alleen leuk is voor pubers, maar ook budgetvriendelijk en eenvoudig te organiseren is? Dan is de VriendenBattle jullie tienerfeestje! Dit interactieve fotospel, waarbij slim kiezen, snelheid en creativiteit centraal staan, is het ultieme tienerfeestje voor kids van 11 tot 15 jaar oud!

foto opdracht kinderfeestje tieners

Makkelijk te organiseren, geen gedoe, gewoon plezier

We snappen het helemaal – het plannen van een tienerfeestje kan een uitdaging zijn. Maar met De VriendenBattle is alle stress verleden tijd. Dit feestje is ontworpen om ouders het leven makkelijker te maken en tieners een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Hoe werkt het tienerfeest?

Creatieve chaos

Bij dit tienerfeest draait het allemaal om creatieve vrijheid en plezier. De tieners gaan in teams samen aan de slag om grappige, leuke en onvergetelijke foto’s te maken. Er zijn in totaal 20 foto-opdrachten die ze in zelfgekozen volgorde kunnen doen. Per opdracht zijn er bonuspunten te verdienen voor snelheid, creativiteit en de kwaliteit van hun foto’s.  

Instagram waardig

Hoe leuk is het als er aan het einde van dit tienerfeest een aantal Instagram-waardige teamfoto’s gemaakt zijn? Met De VriendenBattle kunnen de tieners pronken met hun creativiteit en samenwerking door hun meesterwerken op sociale media te delen. Het is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen!

Gemak voor ouders

Maar hier komt het beste deel: als ouder hoef je niet veel te doen. Je ontvangt na aankoop een kort en duidelijk draaiboek met alle informatie die je nodig hebt. Het feestje kan gewoon bij jullie thuis in de wijk plaatsvinden, je hebt geen specifieke locatie nodig. De kinderen gaan zelf in groepjes op pad om hun foto-opdrachten te voltooien. Jij bent de jury die hun creaties beoordeelt, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Hoe werkt het tienerfeest?

Het is heel eenvoudig: 

1 Boek het feestje: Kies een datum en boek het feestje via deze website. Geen gedoe met ingewikkelde planningen. 

2 Draaiboek Direct na betaling ontvang je een mail met alle informatie die je nodig hebt. 

3 Feest voorbereiden: Volg de eenvoudige instructies in het draaiboek om het feest voor te bereiden. De voorbereidingen zijn niet veel werk. 

4 Geen extra materialen Je hoeft verder geen spullen te kopen. De kinderen hebben, behalve één telefoon per groep en wat kleine zaken niets nodig. 

5 Laat de pret beginnen: Laat de tieners los met hun camera’s en laat hun creativiteit de vrije loop.

6 Finale: Aan het einde van het feest bekijken jullie samen de creaties van de kinderen en bepaal jij als jury welke groep de battle heeft gewonnen. 

De VriendenBattle is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een eenvoudige, betaalbare, en superleuke manier om een tienerfeestje thuis te organiseren. Het is de ideale manier om tieners samen te brengen, hun creativiteit te stimuleren en geweldige herinneringen te maken.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog De VriendenBattle en geef je tiener het feest van zijn/haar dromen!

Bestel het tienerfeest De VriendenBattle

Het boeken van “De VriendeBattle” is eenvoudig. Klik hieronder op de oranje knop om het feestje te kopen.

 Direct na je betaling ontvang je het draaiboek in je mailbox. 

Dit tienerfeest koop je voor € 24,50 en is geschikt voor 8 tot wel 40 kinderen (zelfde prijs!!)  

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.