De voordelen van een kinderfeestje thuis vieren​

We zullen meteen eerlijk zijn. Een kinderfeestje thuis vieren is superleuk, maar heeft niet alleen maar voordelen. Want wie ruimt de rommel op? En wie doet de boodschappen? Ja, waarschijnlijk jij. Maar dat heb je er vast voor over, want door alles zelf in de hand te houden, kan het feestje wel jullie eigen sausje krijgen. En laat dat nou net het leuke zijn aan een feestje thuis!

Wist je dat je bij Confetti per Mail al een kant-en-klaar kinderfeestje koopt voor nog geen €2 per kind? 

Waarom het kinderfeestje thuis?

Wat is er dan zo leuk aan een feestje thuis vieren? Zak maar eens lekker onderuit, dan leggen we het je uit. 

Kinderfeestje thuis vieren

  • Geen extra auto’s of begeleiders

Je hoeft geen kinderen mee te nemen in de auto. Je laat ze gewoon lekker door eigen ouders / oppas / buren naar jullie huis toe brengen en je kunt zelfs op de uitnodiging zetten hoe laat ze weer opgehaald mogen worden. Geen verantwoordelijkheid op de weg, verhogertjes-uitruil, toestemming om voorin te mogen zitten én extra auto’s en bestuurders nodig dus. 

  • Thuis is het lekker vertrouwd

Jouw eigen kind, en waarschijnlijk de meeste kinderen die er zullen komen op het feestje, kennen de weg in huis. Het is er veilig en ze weten waar het toilet is. Dat scheelt een hoop prikkels en voor veel kinderen ook echt wel spanning.

  • Friet of onbeperkt ranja? Jij bepaalt!

Je bepaalt zelf wat er gegeten en gedronken kan worden. Ja, je moet de boodschappen zelf doen, maar daarbij kun je dus ook beslissen wat de koters te eten krijgen. Wil je liever niet dat er alleen maar chips en friet wordt gegeten? Niks mis met een lekkere fruitschaal tussendoor! Of een zelf belegde pizza, of een broodje kaas voor de lunch. Of misschien ben jij wel zo ondernemend dat je de kinderen zélf brood laat bakken. Zijn ze meteen weer een tijdje zoet 😉

  • Voordelig kinderfeestje

Het ligt er natuurlijk aan hoe gek je het zelf maakt, maar over het algemeen is een kinderfeestje thuis vieren een stuk voordeliger dan ergens op locatie. De feestjes van Confetti per Mail bijvoorbeeld zijn er al vanaf €19.50. Goed voor de portemonnee dus. En dat komt de meeste ouders in die toch al dure periode vast niet slecht uit.  

  • Jullie feestje = jullie sausje

In je eigen omgeving kun je makkelijker dingetjes voorbereiden. Zo kun je versieren in een bepaald thema of de lievelingskleur van je kind, spelletjes klaar zetten, een speurtocht uitzetten, hapjes van te voren klaarmaken etc etc.  Op deze manier giet je jullie eigen ‘sausje’ over het feestje, waardoor deze een stuk unieker wordt dan het uitstapje dat Daan ook deed met zijn feest

Wat denk je nu? Ze lullen wel lekker, maar hoe moet ik die kinderen allemaal vermaken dan, een paar uur lang? Dan is het nu wel tijd om te gaan kijken bij de kant en klare feestjes, die je al vanaf €19,50 online bestelt. Je ontvangt een compleet draaiboek met stappenplan in je mailbox, met checklist en een overzichtje van alle benodigdheden (die je trouwens grotendeels al wel in huis zult hebben). En tijdens het feest vermaken de kinderen zichzelf. Echt waar. 

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

kinderfeestjes voor thuis

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.