Kant en klaar pakket voor een kinderfeestje thuis

Hoe fijn zou het zijn als je een betaalbaar kant en klaar pakket kunt bestellen voor een kinderfeestje thuis? Om het jullie nog makkelijker te maken, hebben wij nu ook kant en klare feestpakketten. Met dit brievenbuspakket, organiseer jij nóg eenvoudiger jullie originele kinderfeestje thuis.

Kinderfeestje per post

Als Confetti per Mail zijn we gestart met de ontwikkeling van originele kant en klare kinderfeestjes thuis met draaiboeken en weinig voorbereidingen. Al onze feestjes ontvang je direct via de mail. Om onze klanten nog meer te ontzorgen hebben we nu ook kant-en-klare feestpakketten voor de kinderfeestjes toegevoegd. Zo is Confetti per Post ontstaan. Naast een inlogcode voor de website van het kinderfeestje ontvang je bij Confetti per Post een compleet en supermooi feestpakket met nagenoeg alles wat je nodig hebt voor het kinderfeestje thuis. Dit mooie aanvullende thuispakket kun je al bestellen vanaf €1,75 per kind.    

In het kinderfeestje per post vind je niet alleen het draaiboek en de bijlagen in kleur en op maat geknipt, ook zitten er uitnodigingen bij en handige zaken die nodig zijn voor het feestje zoals een blinddoek of bakjes met vrolijke deksels voor de opdrachten. Voor ieder kinderfeestje is het feestpakket wat je via de post krijgt natuurlijk anders. Maar de gedachte is bij alle feestpakketten gelijk. Met dit feestpakket is jullie kinderfeestje thuis nog makkelijker om voor te bereiden en zal de beleving van de kinderen optimaal zijn.

Feestpakketten gratis verzonden

Al onze feestpakketten zijn zo verpakt dat ze gewoon door de brievenbus passen. Alle spullen van het feestpakket zijn met zorg door ons samengesteld zodat jullie nog meer plezier beleven aan de voorbereiding van het kinderfeestje en het kinderfeestje zelf. Extra leuk: de verzending van feestpakket is helemaal gratis 

Steeds meer kinderfeestjes met post feestpakket

 

Op dit moment hebben we een feestpakket via de post voor ons kinderfeestje De Vriendenclub en Dwarsbomen. 

Natuurlijk zitten wij niet stil, de komende tijd zullen we ook voor andere kinderfeestjes pakketten gaan samenstellen voor de leukste kinderfeestjes thuis.    

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

kinderfeestjes voor thuis

Originele kinderfeestjes om thuis of op locatie te vieren. Met handig draaiboek én begeleidende website. 

Waarom vier je een kinderfeestje van Confetti per Mail?

Onze feestjes zijn bedacht door ons zelf. Wij zijn zelf moeders die al heel wat ervaring hebben met kinderfeestjes van onze eigen kinderen. Wij houden niet van lange draaiboeken en moeilijke spellen. We willen dat de kinderen samen plezier hebben, zonder dat je als ouder als entertainer hoeft te spelen.

Daarom hoef je bij onze kinderfeestjes zelf niets te bedenken, dat hebben wij al voor je gedaan. Je hoeft alleen maar de handleiding te volgen die je in de mail ontvangt (of dus per post!) en de kinderen vieren hun eigen feest! 

Al onze kinderfeestjes hebben originele thema’s en afwisselende opdrachten. Je betaalt één prijs voor de hele groep. De begeleidende website stuurt de kinderen aan. Het heldere draaiboek en het feestpakket helpt jou het feestje eenvoudig voor te bereiden. Al onze kinderfeestjes zijn binnen en buiten te vieren

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.