Vier Halloween in stijl met het magische kinderfeestje: De Toverdrank!

Hoera! Het griezeligste feestseizoen van het jaar is weer hier, en dat betekent dat het tijd is om de pompoenen uit te snijden, kostuums tevoorschijn te halen en de magie van Halloween te omarmen.

Heb jij een jarige in deze periode? Organiseer dan een onvergetelijk kinderfeestje dat zowel spannend als leuk is?  🧙‍♀️🔮

Halloween Kinderfeestje de Toverdrank

Het geheimzinnige toverdrankrecept

Bij “De Toverdrank” draait alles om het vinden van de geheime ingrediënten van een mysterieus toverdrankrecept. Enkele van de ingrediënten zijn lachzout, Madurodammandarijnen en geperste spinnenpoep! 🕷️🍊 

De magie van Miss Terieus

Kruidenvrouwtje Miss Terieus leidt de kinderen door het avontuur via de unieke bijbehorende website. Haar stem zal de kinderen begeleiden terwijl ze geheime ingrediënten ontdekken en raadsels oplossen. Het is net alsof ze echt deel uitmaken van een betoverend verhaal!

Toverdrank kinderfeestje tijdens Halloween

Voor wie is het geschikt?

Dit spooktaculaire feestje is het meest geschikt voor kinderen van groep 5 tot en met groep 8. Of je nu 4 of 10 griezelige gasten hebt, het maakt niet uit, “De Toverdrank” past perfect bij een gezellige groep vrienden en je betaalt één prijs voor de hele groep.

Decoraties en kostuums

Hoewel we geen speciale decoraties of kostuums vereisen, moedigen we ouders aan om hun creativiteit te laten stromen. Voel je vrij om je huis te versieren in een spookachtige stijl en laat de kinderen hun favoriete Halloween-outfits dragen.

Spelplezier voor alle griezels

De spellen bij “De Toverdrank” zijn een goed bewaard geheim, maar we kunnen je vertellen dat ze perfect passen bij het thema. Van actieve opdrachten tot meer ontspannen activiteiten, er is voor elk wat wils, en ze kunnen zowel binnen als buiten worden gespeeld.

Benodigdheden voor ouders

Geen stress! De meeste benodigdheden die je nodig hebt, heb je waarschijnlijk al in huis. Denk aan een laptop of tablet, een printer, mobiele telefoons, enveloppen, een spiegeltje en wat zaken uit je voorraadkast! De precieze benodigdheden staan op deze pagina.

Griezelige traktaties

Natuurlijk wil je de kinderen ook iets lekkers geven. Hierin ben je helemaal vrij! Wil je iets in het thema? Dan kun je bijvoorbeeld spinnen maken van oreokoekjes, mandarijnen beschilderen als pompoenen, of kleine snoepzakjes versieren als schattige spookjes. Bekijk alle eetbare en niet eetbare griezelige traktatietips in Halloween thema 👻

Gemakkelijke voorbereiding en begeleiding

Dankzij ons unieke concept hoeven ouders niet veel te doen. Ouders lezen van tevoren precies wat ze moeten klaarzetten. De kinderen klikken tijdens het feest zelf door naar de volgende opdracht, zelfs pauzes worden aangekondigd. We geloven dat een kinderfeestje een feestje moet zijn voor iedereen, niet alleen voor de kinderen. 🥳

Kortom, 

als je op zoek bent naar een uniek en spannend Halloween-kinderfeestje dat zowel kinderen als ouders zal betoveren, zoek dan niet verder! Het is de perfecte manier om het magische seizoen te vieren zonder gedoe. Koop nu en maak van Halloween een onvergetelijke ervaring voor jouw jarige!

Dus trek die heksenhoed aan en laat de magie beginnen. 

🧙‍♀️ Happy Halloween! 🎃👻

Bestel Kinderfeestje de Toverdrank

Het boeken van “De Toverdrank” is eenvoudig. Klik hieronder op de oranje knop om het feestje te kopen.

 Direct na je betaling ontvang je het draaiboek in je mailbox. 

Het kinderfeestje De Toverdrank kost € 24,50 en is geschikt voor 4 tot en met 10 kinderen. 

Dit kinderfeestje zullen ze niet snel vergeten! 

Kinderfeestje thuis toverdrank

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.