Kinderfeestje voor grote groep

Het einde van het schooljaar nadert. En daarmee krijgen we steeds meer aanvragen binnen voor een kinderfeestje voor meer dan 10 kinderen. Er wordt afscheid genomen van klassen, de bso’s zoeken unieke bezigheden voor in de laatste weken voor de zomervakantie en sportclubs en verenigingen willen het seizoen op een leuke manier afsluiten. 

Dus vonden wij het tijd voor kinderfeestjes voor grote groepen

kinderfeestje grote groep

Kinderfeestje thuis tot en met 20 of zelfs 40 kinderen!

Waar onze feestjes normaal gesproken geschikt zijn voor groepen van maximaal 10 kinderen, hebben we nu ook twee supertoffe feestjes voor grotere groepen. Eén van onze populairste kinderfeestjes, Dwarsbomen, is nu ook te verkrijgen voor een groep tot en met 20 personen. En, de te gekke foto-challenge De VriendenBattle is te spelen met tot wel 40 kinderen!  

Kinderfeestje Dwarsbomen XL: Wie heeft een geheime missie op dit kinderfeestje?

Tijdens het kinderfeestje Dwarsbomen spaart de groep geld (Fetti) bij elkaar om zo bij een schat te kunnen komen. Ze krijgen verschillende opdrachten waarmee Fetti te verdienen valt. Los van het grote doel van het feest, zijn deze opdrachten op zichzelf al een superleuke bezigheid. 

Maar er is een twist… Voordat het feestje startte, hebben een paar kinderen voorinformatie gekregen. Zij weten precies wat er komen gaat en hebben de geheime missie om opdrachten te laten mislukken. Zij zijn de Dwarsbomen tijdens het feest. 

De andere kinderen weten dat er Dwarsbomen zijn, maar hebben geen idee wie deze rol heeft gekregen. Ze mogen stemmen op de meest verdachte spelers, net als bij Wie is de Mol, Among Us en de Verraders. Natuurlijk wordt er niemand naar huis gestemd;) 

Dit feestje blijft spannend tot de ontknoping!

Kinderfeestje Dwarsbomen met grote groep

Tijdens de opdrachten wordt de groep telkens in kleinere groepjes verdeeld. De kinderen worden aangespoord steeds een ander groepje te vormen om iedereen goed in de gaten te kunnen houden. Hiermee voorkom je zo veel mogelijk kliekvorming, wat wel belangrijk is bij zo’n grote groep kinderen. 

De begeleidende website, waarop opdrachten worden uitgelegd en stemrondes worden aangekondigd, blijft onderdeel van het feest (al is deze bij de XL-variant minder prominent dan bij de ‘gewone’ Dwarsbomen). Wegens de grootte van de groep raden we aan het scherm van je computer te streamen naar een televisie. 

Kinderfeestje De VriendenBattle: Fotochallenge geschikt voor tot 40 kinderen!

Tijdens de VriendenBattle worden de kinderen in groepjes uitgedaagd om zo snel mogelijk (binnen 1,5 uur) zo veel mogelijk foto-opdrachten te voltooien. Om de spanning op te voeren, zien ze tijdens het spel de inzendingen van de andere teams én zijn er allerlei soorten bonuspunten te verdienen. Kiezen voor een goede tactiek is belangrijk bij dit spel: gaan ze voor snelle punten of proberen ze op de meest originele manier een opdracht te voltooien? 

Nadat de tijd om is, worden de inzendingen samen bekeken, wat meestal voor een hoop hilariteit zorgt.  

Niet onbelangrijk: je betaalt niet per kind maar per feestje! Dat betekent dat je voor €24,50 De VriendenBattle kunt spelen met een grote groep!! Je koopt dus al een feestje voor minder dan €2 per kind.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

kinderfeestjes voor thuis

Originele kinderfeestjes om thuis of op locatie te vieren. Met handig draaiboek én begeleidende website.  Al voor minder dan €2 per kind!

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.