Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Feestjes voor kinderen uit groep 8

Zit je kind in groep 8? Dan is de kans groot dat dit het laatste kinderfeestje wordt. Om ervoor te zorgen dat het feestje van groep 8 nog lang zal bijblijven, hebben we op deze pagina toffe feesten staan om thuis te vieren.

O ja, er hoeft natuurlijk niemand jarig te zijn om een van onderstaande feestjes te vieren. Dit zijn ook superleuke activiteiten om dit bijzondere laatste jaar samen te vieren, bijvoorbeeld tijdens een afscheidsfeest. 

De VriendenBattle

Strijd tegen je vrienden tijdens deze fotochallenge. Kies de beste tactiek, maak de tofste foto’s en win de Battle! 

Dit spel is te spelen met 8 tot wel 40 personen en je betaalt 1 prijs voor de hele groep. 

De VriendenClub

Vrienden kunnen samen lachen, goed luisteren, samenwerken, geheimen bewaren en ze begrijpen elkaar zonder woorden te hoeven gebruiken. Verdien samen Vriendschapspunten door de tests als groep te doorstaan.  

WhatsApp speurtocht

Tijdens De Verdwijning van Lotje vraagt de commissaris te helpen bij het terugvinden van een verdwenen meisje. Via WhatsApp komt steeds meer informatie over de verdwijning binnen. Vinden jullie Lotje terug?

Dwarsbomen

Houden jullie van De Verraders, Wie is de Mol of Among Us? Dan is dit hét kinderfeestje voor jullie! 

Dwarsbomen XL

Het populaire kinderfeestje Dwarsbomen, maar dan voor grotere groepen!

Dit feestje kun je vieren met tot wel 20 kinderen!  

De Toverdrank

Een toverdrank brouwen, dat wil toch iedereen? Het kan tijdens dit feest, maar dan zal eerst het geheime toverdrankrecept van Miss Terieus ontcijferd moeten worden….

Kinderfeestjes in groep 8

Het is zover, het laatste kinderfeestje komt eraan. Wordt het een klassenfeest, of toch nog één keer met het vriend(inn)engroepje van de basisschool? 

Ook over de vraag hoe je kinderen van 11 of 12 jaar moet vermaken tijdens een kinderfeestje kun je je hoofd breken. Ouders wijken vaak uit naar plekken waar de kinderen zichzelf kunnen vermaken, zoals een escaperoom, zwembad of klimbos. Die keuze snappen we (been there, done that). Maar hoe leuk is het om bij dit laatste feestje de kinderen gezellig in je eigen huis of tuin te hebben? Misschien kun je zelfs de barbecue aansteken, of blijven ze slapen. Hoe je het ook gaat organiseren, van het kinderfeest in groep 8 wil je een mooie herinnering maken. 

Als je het feestje thuis wilt vieren maar je niet weet hoe, dan helpen we je graag. Alle kinderfeestjes die we hierboven noemen zijn kant en klaar. Dat wil zeggen dat jij niets meer hoeft te bedenken, fijn he? We sturen je een draaiboek waarin stap voor stap staat wat je moet voorbereiden en hoe het feest zal verlopen. Tijdens het feest hebben de kinderen toegang tot een bijbehorende website. Hierop klikken ze zelf door hun feest heen. Ze worden meegenomen in het thema en van opdracht naar opdracht gestuurd. 

Zo wordt het organiseren van een kinderfeestje thuis toch nog makkelijk. 

 

Kinderfeestjes per leeftijd

Kinderen in groep 8 mogen 10, 11, 12 of 13 kaarsjes op hun verjaardag uitblazen. Veel kinderen vinden het leuk om een aantal dagen voor de grote dag met een aftelkalender de dagen tot hun verjaardag en of kinderfeestje af te strepen. Wij hebben per leeftijd een aftelkalender in de vorm van een verjaardagstaart gemaakt. Ook hebben we per leeftijd extra kinderfeestjes tips verzameld.  

Hoe verloopt zo'n feestje?

Zitten ze dan alleen maar achter de computer? Moet ik de kinderen constant aanwijzingen geven? Nee, en nee. Bekijk op het filmpje een korte samenvatting van hoe onze feestjes verlopen. 

Spread the Confetti!

Wil je deze pagina graag aan iemand anders laten zien? Klik op een van deze knoppen en spread the love.. uh, Confetti!

Je kunt het natuurlijk ook naar jezelf sturen om later makkelijk terug te vinden.