Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Feestjes voor kinderen uit groep 7

Heb je plannen om het kinderfeestje thuis te vieren dit jaar, maar weet je nog niet goed hoe? Kijk dan eens op deze pagina bij de kant en klare kinderfeestjes voor kinderen in groep 7. 

Met Confetti per Mail wordt het organiseren van een kinderfeestje thuis een feest! 

De Toverdrank

De kinderen ontcijferen het geheime toverdrankrecept van Miss Terieus. Zouden ze een werkende toverdrank kunnen brouwen…? 

De verdwijning van Lotje

Commissaris A.I. Ketsjoe vraagt iedereen die tijd heeft te helpen bij het zoeken naar een vermist meisje. Getuige Arno Niem staat de kinderen via WhatsApp bij tijdens hun zoektocht…

De VriendenClub

Dit gezellige feest staat in het teken van vriendschap. De VriendenClub is voor jongens en meiden die als groep willen strijden voor Vriendschapspunten. 

De VriendenBattle

Tijdens de VriendenBattle gaan de kinderen in teams de strijd met elkaar aan middels een foto-challenge. 

Geschikt voor kinderen die al zelf op pad kunnen en tegen hun verlies kunnen 😉 

Dwarsbomen

De groep probeert zo veel mogelijk Fetti (=geld) te verdienen. Maar, niet iedereen doet even hard zijn best… Sommigen hebben informatie gekregen om te kunnen dwarsbomen. Zouden ze ontmaskerd worden?

Dwarsbomen XL

Het populaire kinderfeestje Dwarsbomen, maar dan voor grotere groepen!

Dit feestje kun je vieren met tot wel 20 kinderen!  

Kinderfeestjes in groep 7

Een kinderfeestje organiseren voor kinderen uit groep 7 is best een uitdaging. Ze groeien een beetje uit de speeltuin rond deze leeftijd en zitten bijna allemaal eigenlijk het liefst op een schermpje. Toch kun je ook voor kinderen van 10 en 11 jaar een leuk kinderfeestje thuis organiseren. En nog makkelijk ook.  

De kinderfeestjes van Confetti per Mail zijn zo ontwikkeld dat je er weinig werk aan hebt. De voorbereiding is voor je uitgeschreven in het draaiboek dat je per mail ontvangt. 

Het fijne aan de feestjes is de begeleidende website. Niet alleen vinden de kinderen het fantastisch om zelf door hun feestje heen te kunnen klikken; de website zorgt er ook voor dat jij niet voor animatieteam hoeft te spelen. Natuurlijk hebben we aan de schermtijd gedacht, de kinderen zitten echt niet de hele middag achter de computer. De website neemt ze mee in het verhaal en legt steeds uit wat ze gaan doen. Handig, leuk en origineel. 

Kinderfeestjes per leeftijd

Kinderen in groep 7 mogen 9, 10, 11 of 12 kaarsjes op hun verjaardag uitblazen. Veel kinderen vinden het leuk om een aantal dagen voor de grote dag met een aftelkalender de dagen tot hun verjaardag en of kinderfeestje af te strepen. Wij hebben per leeftijd een aftelkalender in de vorm van een verjaardagstaart gemaakt. Ook hebben we per leeftijd extra kinderfeestjes tips verzameld.  

Hoe verloopt zo'n feestje?

Zitten ze dan alleen maar achter de computer? Moet ik de kinderen constant aanwijzingen geven? Nee, en nee. Bekijk op het filmpje een korte samenvatting van hoe onze feestjes verlopen. 

Spread the Confetti!

Wil je deze pagina graag aan iemand anders laten zien? Klik op een van deze knoppen en spread the love.. uh, Confetti!

Je kunt het natuurlijk ook naar jezelf sturen om later makkelijk terug te vinden.