Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Feestjes voor kinderen uit groep 6

Originele kinderfeestjes voor kinderen uit groep 6 vind je hier. Speciaal voor kinderen die een supertof, origineel feestje thuis willen vieren en voor ouders (en verzorgers) die dat best een dingetje vinden. We got you! 

Op deze pagina zie je welke feestjes geschikt zijn voor kinderen uit groep 6. 

De Toverdrank

De kinderen ontcijferen het geheime toverdrankrecept van Miss Terieus. Zouden ze een werkende toverdrank kunnen brouwen…? 

De verdwijning van Lotje

Deze WhatsApp speurtocht doe je thuis, in het park, door de wijk of tijdens een wandelroute. Vinden ze Lotje op tijd terug?

De zoektocht naar Lotje

Tijdens deze WhatsApp speurtocht gaan de kinderen Lotje zoeken. Lotje heeft zich verstopt en geeft steeds hints over haar verstopplek.

De VriendenClub

Dit gezellige feest staat volledig in het teken van vriendschap. De kinderen krijgen groepsopdrachten om samen Vriendschapspunten te verdienen. 

Dwarsbomen

Houden jullie van De Verraders, Wie is de Mol of Among Us? Dan is dit hét kinderfeestje voor jullie! 

Dwarsbomen XL

Het populaire kinderfeestje Dwarsbomen, maar dan voor grotere groepen!

Dit feestje kun je vieren met tot wel 20 kinderen!  

Kinderfeestjes in groep 6

Je kind zit in groep 6 en wil de feestjes van voorgaande jaren overtreffen? Dat kan! Vier het feestje thuis met een van onze kant en klare feestjes. Kinderen van 9 en 10 jaar weten zelf vaak al precies wat ze willen. Misschien wil jouw kind een stoer kinderfeestje of vooral gezelligheid, of misschien zelf op pad tijdens een speurtocht? Het kan allemaal met onze feestjes. 

Bestel je een feestje van Confetti per Mail, dan betaal je één bedrag voor de hele groep. Daarvoor krijg je een duidelijk draaiboek in de mail. Hierin lees je precies wat je moet voorbereiden en klaarzetten, en wanneer je dat moet doen. De kinderen krijgen op de dag zelf toegang tot een speciale website die ze meeneemt in het verhaal en jou al het verdere werk uit handen neemt. 

De thema’s van de feestjes voor kinderen uit groep 6 lopen uiteen. Loop er eens op je gemakje doorheen, laat je kind vooral ook meekijken. Welk feestje je ook kiest, je maakt het jezelf makkelijk als je Confetti per Mail bestelt. 

Kinderfeestjes per leeftijd

Kinderen in groep 6 mogen 8, 9, 10 of 11 kaarsjes op hun verjaardag uitblazen. Veel kinderen vinden het leuk om een aantal dagen voor de grote dag met een aftelkalender de dagen tot hun verjaardag en of kinderfeestje af te strepen. Wij hebben per leeftijd een aftelkalender in de vorm van een verjaardagstaart gemaakt. Ook hebben we per leeftijd extra kinderfeestjes tips verzameld.  

Hoe verloopt zo'n feestje?

Zitten ze dan alleen maar achter de computer? Moet ik de kinderen constant aanwijzingen geven? Nee, en nee. Bekijk op het filmpje een korte samenvatting van hoe onze feestjes verlopen. 

Spread the Confetti!

Wil je deze pagina graag aan iemand anders laten zien? Klik op een van deze knoppen en spread the love.. uh, Confetti!

Je kunt het natuurlijk ook naar jezelf sturen om later makkelijk terug te vinden.