Feestjes voor kinderen uit groep 5

Kinderfeestjes worden in groep 5 al volop gevierd. Hoe bedenk je nog een origineel kinderfeestje voor kinderen van 8 of 9 jaar? Nu je op deze pagina terecht bent gekomen heb jij daar geen problemen meer mee;) 

Op deze pagina zie je welke thuisfeestjes geschikt zijn voor kinderen uit groep 5. 

De verdwijning van Lotje

Tijdens deze WhatsApp speurtocht helpen de kinderen commissaris A.I. Ketsjoe bij het zoeken naar de verblijfplaats van het verdwenen meisje Lotje. 

De Toverdrank

De kinderen ontcijferen het geheime toverdrankrecept van Miss Terieus. Zouden ze een werkende toverdrank kunnen brouwen…? 

De VriendenClub

Dit gezellige feest staat volledig in het teken van vriendschap. De kinderen krijgen groepsopdrachten om samen Vriendschapspunten te verdienen. 

Kinderfeestjes in groep 5

Zet je een speurtocht uit, brouwen jullie een toverdrank of gaan jullie geheimen bewaren, samen lachen en samenwerken? 

Ieder kinderfeestje voor kinderen uit groep 5 is compleet anders. Althans, de thema’s van de kinderfeestjes zijn anders. Wat de feestjes wel gemeen hebben is het Confetti-sausje: weinig voorbereidingen, makkelijk te organiseren en de begeleidende website. 

Wij vonden het zelf altijd lastig om de kinderen ‘bezig te houden’. We verzonnen de gekste spellen om te doen tijdens het feestje, haalden van alles in huis, maar dan… Zie de kinderen maar zo ver te krijgen dat ze jouw goed uitgedachte feestje vieren zoals jij het had bedacht. 

Bij het ontwikkelen van onze kinderfeestjes hebben we dit dan ook in gedachten gehouden. Niet alleen de kinderen moeten een toffe tijd hebben, de ouders / verzorgers ook! Bij al onze kinderfeestjes krijg je daarom een duidelijk draaiboek met daarin precies wat je van tevoren moet doen en wanneer. Tijdens het feest hoef je zelf de kinderen niet te entertainen, dit doet de bijbehorende website voor je. Nee, ze zitten niet de hele middag achter de computer, maar ze worden meegezogen in een verhaal en steeds opnieuw op pad gestuurd voordat ze verder kunnen. Makkelijk, leuk én origineel! 

Wedden dat hier nog lang over nagepraat zal worden? 

Spread the Confetti!

Wil je deze pagina graag aan iemand anders laten zien? Klik op een van deze knoppen en spread the love.. uh, Confetti!

Je kunt het natuurlijk ook naar jezelf sturen om later makkelijk terug te vinden.