Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Groep1&2 | Groep3 | Groep4 | Groep5 | Groep6 | Groep7 | Groep8

Feestjes voor kinderen uit groep 4

Zoek je een origineel feestje om thuis te vieren, voor jouw jarige job uit groep 4? Wij hebben wel wat ideetjes voor een leuk kinderfeestje thuis!

Op deze pagina zie je welke feestjes geschikt zijn voor kinderen uit groep 4. Extra leuk, al deze feestjes voor thuis kun je binnen en buiten vieren.

De VriendenClub

Dit gezellige feest staat volledig in het teken van vriendschap. De kinderen krijgen groepsopdrachten om samen Vriendschapspunten te verdienen. 

De zoektocht naar Lotje

Tijdens deze WhatsApp speurtocht gaan de kinderen Lotje zoeken. Lotje heeft zich verstopt en geeft steeds hints over haar verstopplek. 

Kinderfeestjes in groep 4

In groep 4 worden de meeste kinderen 7 of 8 jaar. Bij het organiseren van een kinderfeestje voor kinderen uit groep 4 komt wel het een en ander kijken. Wil je het kinderfeestje thuis vieren dit jaar? Dan hebben wij twee handige feestjes om uit te kiezen. 

Bij De VriendenClub staat samenwerken centraal. De kinderen worden gestimuleerd om vooral SAMEN voor gezelligheid te zorgen. We doen dat door ze leuke opdrachten te geven waarmee ze Vriendschapspunten kunnen verdienen. De zoektocht naar Lotje is een leuke WhatsApp speurtocht voor kinderen. Beide kinderfeestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes uit groep 4. 

Het organiseren van een feestje thuis kan best een uitdaging zijn. Daarom helpen we je graag een handje. In het draaiboek lees je precies wat je moet klaarzetten en hoe het feestje gaat lopen. Tijdens het feest hoef je de kinderen niet te entertainen: de begeleidende website vertelt het verhaal en neemt de kinderen aan de hand. Op deze manier wordt het organiseren van een kinderfeestje, ook voor kinderen uit groep 4, een feestje!

Je bestelt deze kinderfeestjes voor thuis voor € 24,50 voor de hele groep. 

Kinderfeestjes per leeftijd

Kinderen in groep 4 mogen 6, 7, 8 of 9 kaarsjes op hun verjaardag uitblazen. Veel kinderen vinden het leuk om een aantal dagen voor de grote dag met een aftelkalender de dagen tot hun verjaardag en of kinderfeestje af te strepen. Wij hebben per leeftijd een aftelkalender in de vorm van een verjaardagstaart gemaakt. Ook hebben we per leeftijd extra kinderfeestjes tips verzameld.  

Hoe verloopt zo'n feestje?

Zitten ze dan alleen maar achter de computer? Moet ik de kinderen constant aanwijzingen geven? Nee, en nee. Bekijk op het filmpje een korte samenvatting van hoe onze feestjes verlopen. 

Spread the Confetti!

Wil je deze pagina graag aan iemand anders laten zien? Klik op een van deze knoppen en spread the love.. uh, Confetti!

Je kunt het natuurlijk ook naar jezelf sturen om later makkelijk terug te vinden.