Groep1&2 | Groep3 | Groep4 | Groep5 | Groep6 | Groep7 | Groep8

Feestjes voor kinderen uit groep 4

Zoek je een origineel feestje om thuis te vieren, voor jouw jarige job uit groep 4? Wij hebben wel wat ideetjes!

Op deze pagina zie je welke feestjes geschikt zijn voor kinderen uit groep 4. 

De Toverdrank

De kinderen ontcijferen het geheime toverdrankrecept van Miss Terieus. Zouden ze een werkende toverdrank kunnen brouwen…? 

De VriendenClub

Dit gezellige feest staat volledig in het teken van vriendschap. De kinderen krijgen groepsopdrachten om samen Vriendschapspunten te verdienen. 

Kinderfeestjes in groep 4

In groep 4 worden de meeste kinderen 7 of 8 jaar. Bij het organiseren van een kinderfeestje voor kinderen uit groep 4 komt wel het een en ander kijken. Wil je het kinderfeestje thuis vieren dit jaar? Dan hebben wij twee handige feestjes om uit te kiezen. 

De feestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes uit groep 4. Bij De VriendenClub staat samenwerken centraal. De kinderen worden gestimuleerd om vooral SAMEN voor gezelligheid te zorgen. We doen dat door ze leuke opdrachten te geven waarmee ze Vriendschapspunten kunnen verdienen. 

De Toverdrank is een kinderfeestje van een heel ander kaliber. Natuurlijk speelt ook bij dit feestje gezelligheid een grote rol, maar dit feestje brengt ook een hoop geheimzinnigheid met zich mee. De kinderen krijgen een versleuteld toverdrankrecept, die ze tijdens het feest zullen ontsleutelen. Aan het einde van het feest brouwen ze een échte toverdrank. Maar of ze daar nou ook echt iemand mee kunnen betoveren…..?

Het organiseren van een feestje thuis kan best een uitdaging zijn. Daarom helpen we je graag een handje. In het draaiboek lees je precies wat je moet klaarzetten en hoe het feestje gaat lopen. Tijdens het feest hoef je de kinderen niet te entertainen: de begeleidende website vertelt het verhaal en neemt de kinderen aan de hand. Op deze manier wordt het organiseren van een kinderfeestje, ook voor kinderen uit groep 4, een feestje!

Je bestelt deze kinderfeestjes voor thuis voor € 24,50 voor de hele groep. 


Spread the Confetti!

Wil je deze pagina graag aan iemand anders laten zien? Klik op een van deze knoppen en spread the love.. uh, Confetti!

Je kunt het natuurlijk ook naar jezelf sturen om later makkelijk terug te vinden.