Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Feestjes voor kinderen uit groep 3

Zit jouw kind in groep 3 en wil je het kinderfeestje dit jaar thuis vieren? Dat kan! Op deze pagina zie je welke feestjes geschikt zijn voor kinderen uit groep 3. 

Ziggy Zintuig

De kinderen gaan samen met Ziggy op bezoek bij al zijn vriendjes. Ieder vriendje van Ziggy heeft een opdracht klaarstaan, waarmee een stempel te verdienen is. 

De VriendenClub

Dit gezellige feest staat volledig in het teken van vriendschap. De kinderen krijgen groepsopdrachten om samen Vriendschapspunten te verdienen. 

De zoektocht naar Lotje

Tijdens deze WhatsApp speurtocht gaan de kinderen Lotje zoeken. Lotje heeft zich verstopt en geeft steeds hints over haar verstopplek. 

Kinderfeestjes in groep 3

In groep 3 worden de meeste kinderen 6 of 7 jaar. Misschien vier je in groep 3 het eerste kinderfeestje, of misschien heb je inmiddels al wat meer ervaring. 

Voor kinderen uit groep 3 hebben wij drie kinderfeestjes om thuis te vieren. Het juiste feestje voor jouw jarige hangt helemaal af van de interesses en de leeftijden van de jarige en de andere kinderen die op het feestje komen.

Ziggy Zintuig is ook geschikt voor jongere kinderen. Dat zorgt er niet voor dat kinderen uit groep 3 dit feestje saai zullen vinden, maar de opzet van het feestje is wat eenvoudiger, wat voor sommige kinderen uit groep 3 juist fijn kan zijn. 

De VriendenClub is geschikt voor kinderen vanaf groep 3. Je zult als volwassene af en toe moeten helpen (met het voorlezen bijvoorbeeld), maar de opdrachten/spellen zijn wel uit te voeren voor de gemiddelde groep 3 leerling. 

De zoektocht naar Lotje is een WhatsApp speurtocht die leuk is vanaf groep 3. Het is hierbij wel fijn als de kinderen al een beetje kunnen lezen of als een van de begeleiders kan voorlezen. 

We wensen jullie een supertof kinderfeestje!

Kinderfeestjes per leeftijd

Kinderen in groep 3 mogen 5, 6, 7 of 8 kaarsjes op hun verjaardag uitblazen. Veel kinderen vinden het leuk om een aantal dagen voor de grote dag met een aftelkalender de dagen tot hun verjaardag en of kinderfeestje af te strepen. Wij hebben per leeftijd een aftelkalender in de vorm van een verjaardagstaart gemaakt. Ook hebben we per leeftijd extra kinderfeestjes tips verzameld.  

Hoe verloopt zo'n feestje?

Zitten ze dan alleen maar achter de computer? Moet ik de kinderen constant aanwijzingen geven? Nee, en nee. Bekijk op het filmpje een korte samenvatting van hoe onze feestjes verlopen. 

Spread the Confetti!

Wil je deze pagina graag aan iemand anders laten zien? Klik op een van deze knoppen en spread the love.. uh, Confetti!

Je kunt het natuurlijk ook naar jezelf sturen om later makkelijk terug te vinden.