Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Groep1&2 | Groep3 | Groep4 | Groep5 | Groep6 | Groep7 | Groep8

Feestjes voor kinderen uit groep 1 & 2

In groep 1 of groep 2 vieren kinderen vaak het eerste kinderfeestje. Zit het feestje er bij jullie aan te komen en wil je het graag thuis organiseren? Wij hebben een perfect kinderfeestjes voor groep 1 en groep 2 kinderen. Bekijk hieronder het leuke feestje: 

Ziggy Zintuig

De kinderen gaan samen met Ziggy op bezoek bij al zijn vriendjes. Ieder vriendje van Ziggy heeft een opdracht klaarstaan, waarmee een stempel te verdienen is. 

Kinderfeestjes in groep 1 en 2

Het organiseren van een feestje thuis kan best een opgave zijn. Wat gaan jullie doen? Hoe houd je de kinderen bezig? Zeker bij kleuters is het ook nog eens lastig om de kinderen samen iets te laten ondernemen. 

Bij het ontwikkelen van onze kinderfeestjes houden wij rekening met het niveau en de spanningsboog van de kinderen. Zo zorgen we ervoor dat de opdrachten en spellen uitdagend zijn voor alle kinderen en de aandacht er bij te houden is.

Omdat kinderen in groep 1 en 2 nog niet (goed) kunnen lezen, hebben we bij Ziggy Zintuig op de bijbehorende website ook gewerkt met gesproken tekst. 

Het kinderfeestje bestaat uit verschillende opdrachten. Er wordt afgewisseld tussen rustig en actief.  Je kunt zelf kiezen of je dit feestje (deels) binnen of (deels) buiten viert.  

Met Ziggy Zintuig kunnen kinderen uit groep 1 of groep 2 een superleuk kinderfeestje thuis vieren!

Kinderfeestjes per leeftijd

Kinderen in groep 1 en 2 mogen 5 of 6 kaarsjes op hun verjaardag uitblazen. Veel kinderen vinden het leuk om een aantal dagen voor de grote dag met een aftelkalender de dagen tot hun verjaardag en of kinderfeestje af te strepen. Wij hebben per leeftijd een aftelkalender in de vorm van een verjaardagstaart gemaakt. Ook hebben we per leeftijd extra kinderfeestjes tips verzameld.  

Hoe verloopt zo'n feestje?

Zitten ze dan alleen maar achter de computer? Moet ik de kinderen constant aanwijzingen geven? Nee, en nee. Bekijk op het filmpje een korte samenvatting van hoe onze feestjes verlopen. 

Spread the Confetti!

Wil je deze pagina graag aan iemand anders laten zien? Klik op een van deze knoppen en spread the love.. uh, Confetti!

Je kunt het natuurlijk ook naar jezelf sturen om later makkelijk terug te vinden.