Kinderfeestje voor thuis

De VriendenClub

balonnenrace

Het gezelligste kinderfeestje voor thuis

Wat maakt iemand tot een fijne vriend? Een goede vriend moet goed kunnen luisteren, geheimen kunnen bewaren, goed kunnen samenwerken, jou goed kunnen begrijpen en je moet natuurlijk samen kunnen lachen.

Al die elementen worden ‘getest’ tijdens dit feest. Dit doen de kinderen samen, er worden natuurlijk geen eigenschappen per kind getest 😉

Bij dit kinderfeestje krijg je van tevoren een duidelijk draaiboek, waarin je precies leest wat je klaar moet leggen. Tijdens het feestje hoef je zelf niet veel te doen: de kinderen krijgen uitleg over de verschillende opdrachten via een speciale website. Zo kun je zelf lekker meegenieten!

Voor € 24,50 kun je dit feestje vieren met maximaal 10 kinderen.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

Je bestelt een feestje 

Je ontvangt een compleet draaiboek per mail

Je geeft de datum van het feestje door

Je krijgt een code voor de bijbehorende website.

Jullie feest kan niet meer mis gaan! 

De VriendenClub het kinderfeestje

Tijdens het feestje krijgen de kinderen verschillende opdrachten, die ze als groep moeten uitvoeren. Ze gaan zo veel mogelijk Vriendschapspunten proberen te verdienen voor de groep.

Een extra leuk element aan dit feest is de vragenlijst, die de kinderen ruim voor het feest moeten invullen. Er worden hierop allerlei vragen over henzelf gesteld. De antwoorden die ze hebben gegeven komen ze tijdens het feest weer tegen: die gaan ze van elkaar raden. Dit zorgt meestal voor een heleboel gezelligheid en hilariteit.

Het feestje is inclusief gebruik van de bijbehorende website. Hierop krijgen de kinderen uitleg over de opdrachten en punten die ze ermee kunnen verdienen.

Dit wil je misschien nog weten over dit feestje...

Praktisch

Dit feestje is vooral leuk voor kinderen vanaf groep 3. Het is handig als ze zelf redelijk kunnen lezen. De opdrachten tijdens het feest zijn uitdagend voor alle leeftijden. Zeker ook omdat je kunt kiezen voor een versie voor kinderen tot 9 jaar en een versie voor oudere kinderen. In het draaiboek lees je hier meer over.

Dit feestje is geschikt voor 2 tot 10 kinderen.

Je betaalt per feestje en mag dus helemaal zelf bepalen met hoeveel kinderen jullie het vieren. 

Omdat samenwerken gestimuleerd wordt tijdens het feest, is dit een perfect feestje om te kiezen als je een ‘samengesteld groepje’ hebt. Ook kinderen die de rest nog niet (goed) kennen, zullen bij de groep betrokken worden om samen tot het einddoel te komen: zo veel mogelijk vriendschapspunten halen. 

Als het lekker weer is, kunnen jullie gewoon naar buiten! Er zijn verschillende opdrachten tijdens het feest die buiten misschien zelfs nog leuker zijn. In het draaiboek geven we hier meer informatie over. 

Hoe groot is de groep kinderen, hoeveel pauzes nemen jullie tussendoor, hoe snel gaan ze aan de slag na de uitleg van een opdracht, hoe snel hebben ze een opdracht door? Een precieze indicatie geven is niet mogelijk. Wel kunnen we dit zeggen: andere groepen deden er tussen 2 en 3 uur over. In het draaiboek vind je een overzicht van het feestje stap-voor-stap, zodat je weet wat er nog komt en kunt inschatten of je ze wat extra pauze laat houden of achter de vodden aan gaat zitten 😉 

Bij dit feestje zijn er geen opdrachten waarvoor je een tweede begeleider nodig hebt. Je kunt dit dus prima in je uppie doen. Tenzij jij het gezelliger vindt als er nog een volwassene bij is natuurlijk 😉 

 • Duidelijk draaiboek met de voorbereidingen en uitleg opdrachten, via de mail
 • Een scoreblad om uit te printen
 • Geheimen om uit te printen
 • Vrienden-vragenlijst, digitaal of om uit te printen
 • Tijdelijke toegang tot bijbehorende website
 • Sjabloon bijpassende uitnodiging
 • Een laptop of tablet en printer
 • Pen en papier
 • 2 Ballonnen
 • 10 Bakjes met deksel (of papieren bekertjes)
 • Een theedoek of blinddoek
 • Een aantal verschillende smaakjes uit je voorraadkast 
 • Enveloppen (net zo veel als er kinderen zijn)

Dit lijstje en uitleg wat waarvoor nodig is, staat ook in het draaiboek. 

Ben jij ook enthousiast?

Spread the Confetti!

Wil je dit feestje dolgraag aan iemand anders laten zien? Klik op een van deze knoppen en spread the love.. uh, Confetti!

Je kunt het natuurlijk ook naar jezelf sturen om later makkelijk terug te vinden.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email