Kinderfeestje voor thuis

De VriendenClub

Dit feest staat in het teken van Vriendschap

Tijdens dit kinderfeest krijgen de kinderen de vraag wat je eigenlijk moet kunnen om een fijne vriend te zijn. Een goede vriend moet goed kunnen luisteren, geheimen kunnen bewaren, goed kunnen samenwerken, jou goed kunnen begrijpen en je moet natuurlijk samen kunnen lachen. 

Al die elementen worden ‘getest’ tijdens dit feest. Dit doen ze samen, er worden natuurlijk geen eigenschappen per kind getest 😉  

De kinderen krijgen verschillende opdrachten, die ze als groep moeten uitvoeren. Ze gaan zo veel mogelijk Vriendschapspunten proberen te verdienen voor de groep. 

De Vragenlijst - om elkaar echt te leren kennen.

Een extra leuk element aan dit feest is de vragenlijst, die de kinderen ruim voor het feest moeten invullen. Er worden hierop allerlei vragen over henzelf gesteld. De antwoorden die ze hebben gegeven komen ze tijdens het feest weer tegen: die gaan ze van elkaar raden. Dit zorgt meestal voor een heleboel gezelligheid en hilariteit. 

Het is bij dit feestje niet nodig dat de hele groep al een VriendenClub is. Het leuke aan dit feest is dat iedereen alles samen moet doen. Dit kan dus bijvoorbeeld juist prima met één kind dat de rest niet kent: die wordt meteen bij de groep betrokken. 

Bestellen

De VriendenClub kinderfeestje

€ 24,50

Praktische info

Over dit feestje:

Dit feestje kost:

€ 24,50

Dit feestje is inclusief:

Over dit feestje:

Dit feestje kost:

€ 24,50

Dit feestje is inclusief:

Bewaar dit feestje

Weet je nog niet helemaal zeker of dit jullie feestje wordt, maar zou je hem graag bewaren? Of ben je laaiend enthousiast en wil je hem aan iemand anders laten zien? Deel hier makkelijk deze pagina. 

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook

De VriendenClub

Contact

Heb je na het bekijken van onze website nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons Confetteam staat klaar om je te helpen!