Tips

Kinderfeestje 9 jaar

Jouw kind mag binnenkort 9 kaarsjes uitblazen! Hoera!

Kinderen van 9 jaar vieren graag kinderfeestjes. De een viert dat het liefst met één of twee vriendjes, de ander zou het liefst de hele klas uitnodigen. Gaan jullie dit jaar op pad tijdens het feestje, of vieren jullie het kinderfeestje thuis?

Je bent op deze pagina terecht gekomen, dus we gaan er vanuit dat op zoek bent naar tips voor de verjaardag van jouw 9-jarige. 

Kinderfeestje 9 jaar thuis

Wil jouw kind graag een kinderfeestje vieren? Wat denk je van een kinderfeestje thuis? Er zijn zo veel leuke opties om de kinderen in je eigen omgeving mee te vermaken. Wel zo handig qua rijden, een flink stuk goedkoper en superleuk om te doen. Ja, dat zeiden we: een feestje thuis vieren is leuk om te doen. 

Je kunt verschillende feestjes thuis houden, bijvoorbeeld: 

kinderfeestje thuis

Een kinderfeestje thuis vieren is makkelijk

Hoe doe je dat dan dan? Zo’n kinderfeestje thuis organiseren? Nou, we hebben wel wat voor je om het makkelijker te maken: kant-en-klare kinderfeestjes voor thuis. Onze kinderfeestjes zijn niet alleen origineel en makkelijk in de voorbereiding, je koopt ze al vanaf €2,50 per kind. 

Bestel je zo’n kinderfeestje, dan krijg je een uitgebreide uitleg via de mail. Daarin staat precies wat je moet voorbereiden en welke spellen de kinderen gaan doen. De kinderen vieren grotendeels hun eigen feest door de handige filmpjes met uitleg over de spellen. 

Onderstaande feestjes zijn supergeschikt om op de 9e verjaardag van jouw kind te vieren: 

Kinderfeestje 9 jaar op pad

Dat wij supertoffe en originele oplossingen aanbieden voor kinderfeestjes thuis, wil natuurlijk niet zeggen dat op pad gaan met de kinderen tijdens een kinderfeestje niet leuk kan zijn. Daarom hieronder wat ideeën voor kinderfeestjes met 10-jarigen buiten de deur. 

Gratis aftelkalender 9 jaar

Vindt jouw kind het moeilijk om te wachten tot zijn of haar verjaardag? Dan kan een aftelkalender goed helpen. Wij hebben een mooie aftel kalender voor 9 jarigen gemaakt.  Je downloadt hem gratis via de knop. 

Start een week voor de verjaardag. Iedere dag mag jouw kind een donut inkleuren of doorstrepen, tot er alleen nog maar de taart overblijft. 

Cadeau idee 9 jaar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een kind dat zijn 9e verjaardag viert? Wij hebben een lijst met cadeau tips  verzameld waar elke 9-jarige blij van wordt. 

Nog meer tips?

Kun je met al deze info nog niet voldoende uit de voeten? Kijk dan ook eens tussen onze blogs. Daar lees je bijvoorbeeld tips over het avondeten tijdens een kinderfeest, spelletjes om te doen bij slecht weer en natuurlijk spelletjes bij mooi weer. Mis je iets aan informatie of heb je een geweldig idee dat je met ons wilt delen? Mail ons dan op info @ confettipermail.nl

Fijne 9e verjaardag!

Liefs, Saskia en Anita van het ConfetTeam