Tips

Kinderfeestje 8 jaar

Wow, binnenkort wordt jouw kind alweer 8! Tenminste, daar gaan we van uit, omdat je op deze pagina terecht bent gekomen 😉

Kinderen van 8 jaar vieren graag kinderfeestjes. Heb je er al over nagedacht wat jullie dit jaar gaan doen tijdens het kinderfeestje? Gaan jullie op pad, of vieren jullie het kinderfeestje thuis?

Je leest op deze pagina allerlei toffe tips voor kinderfeestjes met 8-jarigen. 

Kinderfeestje 8 jaar thuis

Een kinderfeestje thuis vieren is meestal groot succes. Er zijn zo veel leuke opties om de kinderen in je eigen huis mee te vermaken. Het is niet alleen superleuk, maar ook erg handig, omdat je niet hoeft te rijden met al die kinderen én het is een stuk goedkoper om het feestje thuis te vieren. 

Bekijk deze voorbeelden van kinderfeestjes thuis maar eens:

Kinderfeestje thuis vieren, activiteiten

Hoe zorg je nou dat de kinderen ook echt het feestje vieren dat jij in gedachten had? Moet je ze dan constant aansturen? Nee, daar hebben we iets voor. 

De kant-en-klare feestjes hieronder zijn supergeschikt om met 8-jarigen thuis te vieren. Jij krijgt van ons een uitgebreid draaiboek toegestuurd en de kinderen krijgen tijdens het feestje begeleiding via een thema-website met handige animatie filmpjes. Zo hoef jij niet meer te doen dan meegenieten!

Kinderfeestje 8 jaar ergens anders vieren

Ga je toch liever op pad met de 8-jarigen? Alle begrip. Denk voor een kinderfeestje buiten de deur met kinderen van 8 jaar bijvoorbeeld hier eens aan: 

Gratis aftelkalender verjaardag 8 jaar

Kan jouw kind maar moeilijk wachten tot zijn of haar achtste verjaardag? Gebruik dan onze handige gratis aftelkalender. We hebben er speciaal één gemaakt voor 8 jarigen. Je downloadt hem gratis via de knop. 

Start een week voor de verjaardag. Iedere dag kan er een donut worden ingekleurd of doorgestreept, tot er alleen nog maar de taart overblijft. 

Cadeau ideeën 8 jaar

Ben je op zoek naar een goed cadeau voor een kind dat zijn 8e verjaardag viert? Wij hebben een leuke en originele lijst met cadeau tips voor je verzameld. 

Nog meer tips?

Kun je met al deze info nog niet voldoende uit de voeten? Kijk dan ook eens tussen onze blogs. Daar lees je bijvoorbeeld tips over het avondeten tijdens een kinderfeest, spelletjes om te doen bij slecht weer en natuurlijk spelletjes bij mooi weer. Mis je iets aan informatie of heb je een geweldig idee dat je met ons wilt delen? Mail ons dan op info @ confettipermail.nl

Fijne 8e verjaardag!

Liefs, Saskia en Anita van het ConfetTeam