Tips

Kinderfeestje 7 jaar

Wow, binnenkort wordt jouw kind alweer 7! Time flies! 

De 7e verjaardag is vaak in groep 3 of 4. Op deze leeftijd hebben de meeste kinderen al een aantal kinderfeestjes meegemaakt en weten ze wel wat ze willen. Doen jullie hetzelfde als een ander kindje uit de klas? Of zoeken jullie een kinderfeestje dat nog niet is gevierd? 

Je bent op deze pagina terecht gekomen, dus we gaan er vanuit dat op zoek bent naar tips voor deze verjaardag. En die hebben we 😉

Kinderfeestje 7 jaar thuis

Een kinderfeestje thuis vieren is echt superleuk. Sommige ouders denken dat het makkelijker is om ergens naartoe te rijden en daar voor het kinderfeestje een activiteit te doen. Maar wist je dat een kinderfeestje thuis minstens net zo leuk en origineler is? 

Je kunt verschillende feestjes thuis houden, bijvoorbeeld: 

Kinderfeestje thuis organiseren

Een kinderfeestje thuis vieren is leuk

Bij het vieren van een kinderfeestje thuis, is het fijn om goed voorbereid te zijn. Om het je helemaal makkelijk te maken, hebben wij een aantal toffe thema’s klaarstaan voor je, al helemaal uitgewerkt. Met een goede voorbereiding is een kinderfeestje thuis vieren erg leuk.

Bestel je een van onderstaande kinderfeestjes, dan krijg je een duidelijke uitgebreide uitleg toegestuurd. Hierin lees je precies wat je moet voorbereiden (dat is gelukkig nooit veel bij Confetti per Mail) en hoe het feestje verloopt. De kinderen gaan hun eigen feestje vieren omdat ze gebruik maken van een website met duidelijke korte animaties die de spellen uitleggen.  

Onderstaande kinderfeestjes zijn supergeschikt om op de 7e verjaardag van jouw kind te vieren: 

Kinderfeestje 7 jaar op locatie

Zie je het niet zitten om het kinderfeestje thuis te vieren? Dan ga je toch lekker met de kinderen naar een kinderfeestjes locatie! We hebben hieronder wat ideeën verzameld voor kinderfeestjes op locatie met 7-jarigen. 

Gratis aftelkalender 7 jaar

Kan jouw kind maar moeilijk wachten tot zijn of haar verjaardag? Maak het wachten leuk met de gratis aftelkalender. Je downloadt hem gratis via de knop. 

De aftelkalender start een week voor de verjaardag van jouw kind. Elke dag mag hij of zij een donut inkleuren of doorstrepen. En op de verjaardag is er natuurlijk een taart met 7 kaartjes!  

Cadeau ideeën 7 jaar

Ben je op zoek naar een goed cadeau voor een kind dat zijn 7e verjaardag viert? Wij hebben een leuke en originele lijst met cadeau tips voor je verzameld. 

Nog meer tips?

Kun je met al deze info nog niet voldoende uit de voeten? Kijk dan ook eens tussen onze blogs. Daar lees je bijvoorbeeld tips over het avondeten tijdens een kinderfeest, spelletjes om te doen bij slecht weer en natuurlijk spelletjes bij mooi weer. Mis je iets aan informatie of heb je een geweldig idee dat je met ons wilt delen? Mail ons dan op info @ confettipermail.nl

Fijne 7e verjaardag!

Liefs, Saskia en Anita van het ConfetTeam