Tips

Kinderfeestje 6 jaar

De zesde verjaardag van jouw kind staat voor de deur. Kleine kindjes worden groot… 

De 6e verjaardag vieren kinderen vaak in groep 2 of 3. Voor de meeste kinderen zal dit het eerste of tweede kinderfeestje zijn. Vindt hij of zij het nog spannend? Dat is volkomen te begrijpen. Pas gewoon lekker het feestje aan op de behoefte van je kind, niks moet!

Je bent op deze pagina terecht gekomen, dus we gaan er vanuit dat op zoek bent naar tips voor een tof kinderfeestje voor jouw 6 jarige. En die hebben we 😉

Kinderfeestje 6 jaar thuis

Een kinderfeestje thuis vieren is echt superleuk en makkelijker dan je denkt. We weten dat veel ouders er een beetje voor terugdeinzen, want hoe makkelijk is het om ergens naar toe te rijden, daar de kinderen te laten spelen en ze op de terugweg bij hun eigen huis te droppen? Wist je dat kinderfeestjes thuis net zo makkelijk kunnen zijn?  

Je kunt verschillende feestjes thuis houden, bijvoorbeeld: 

kinderfeestje thuis

De leukste tips om een kinderfeestje thuis te vieren

We beweren natuurlijk niet voor niets dat feestjes thuis leuk zijn. Dat doen we, omdat wij veel originele kinderfeestjes en tips hebben bedacht voor alle leeftijden, dus ook voor 6-jarigen.  Geen zorgen dus over het vermaak. 

Hoe werken onze kinderfeestjes voor thuis? Je krijgt van ons een korte duidelijke uitleg via de mail. Hierin lees je precies wat je moet voorbereiden (en dat is gelukkig nooit veel!) en hoe de kinderen zichzelf gaan vermaken tijdens het feest. De kinderen krijgen via filmpjes uitleg over de spellen die ze spelen tijdens het feestje. En nee, ze zitten niet de hele tijd achter de computer hoor 😉 Ze worden juist uitgedaagd om in beweging te komen. 

Onderstaande kinderfeestjes zijn onze tips om op de 6e verjaardag van jouw kind te vieren:

Kinderfeestje 6 jaar ergens anders vieren

Dat wij supertoffe activiteiten aanbieden voor feestjes thuis, wil niet zeggen dat we het niet snappen als je toch liever een kinderfeestje ergens anders viert. Daarom hieronder een lijstje met ideeën voor feestjes met 10-jarige kinderen buiten de deur. 

Gratis aftelkalender 6 jaar

Kan jouw kind maar moeilijk wachten tot zijn of haar verjaardag? Gebuik onze gratis aftelkalender, zo kunnen jullie rustig naar de verjaardag toeleven. Je downloadt hem gratis via de knop. 

Start een week voor de verjaardag, volg de slinger en kleur of streep elke dag een donut weg. Op de verjaardag is er natuurlijk een taart met 6 kaarsjes.

Cadeau ideeën 6 jaar

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een kind wat zijn 6de verjaardag viert? Wij hebben een leuke en originele lijst met cadeau tips voor je verzameld. 

Nog meer tips?

Kun je met al deze info nog niet voldoende uit de voeten? Kijk dan ook eens tussen onze blogs. Daar lees je bijvoorbeeld tips over het avondeten tijdens een kinderfeest, spelletjes om te doen bij slecht weer en natuurlijk spelletjes bij mooi weer. Mis je iets aan informatie of heb je een geweldig idee dat je met ons wilt delen? Mail ons dan op info @ confettipermail.nl

Fijne 6e verjaardag!

Liefs, Saskia en Anita van het ConfetTeam