Tips

Kinderfeestje 5 jaar

Hoera! Je kind wordt binnenkort 5 jaar. Dat kleine kruimeltje wordt ineens een heel ding! Vaak is dit ook de verjaardag waarbij het eerste kinderfeestje komt kijken. Wil jouw kind al een kinderfeestje vieren? 

Je bent op deze pagina terecht gekomen, dus we gaan er vanuit dat op zoek bent naar tips voor deze verjaardag. En die hebben we 😉

Kinderfeestje 5 jaar thuis vieren

Een kinderfeestje thuis vieren hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. De voordelen van het kinderfeestje thuis vieren spreken voor zich: het is lekker veilig en vertrouwd voor je kind, praktisch omdat je niet hoeft te rijden en geen zitverhogertjes hoeft te regelen én het is doorgaans een stuk goedkoper dan een kinderfeestje elders. 

Je kunt verschillende kinderfeestjes thuis organiseren, bijvoorbeeld: 

kinderfeestje thuis kant en klaar

Zoek je ook versieringen die bij deze kinderfeestje thema’s passen? Kijk dan eens bij BOL.

Versiering piratenfeestje kijk HIER , Versiering prinsessenfeestje kijk HIER , Versiering jungle-feestje kijk HIER ,Versiering voetbal-feestje kijk HIER 

Originele kinderfeestjes om thuis te vieren

We beweren natuurlijk niet voor niets dat feestjes thuis leuk zijn. Dat doen we, omdat wij allerlei originele activiteiten klaar hebben staan voor een top feestje thuis. Onze kinderfeestjes vragen bovendien weinig voorbereiding van ouders en zijn niet duur. 

Hoe werken onze kinderfeestjes om thuis te vieren? Als je een kinderfeestje besteld,  krijg je van ons een feestpakket thuis gestuurd of een draaiboek via de mail. Hierin lees je precies wat je moet voorbereiden en hoe jullie feest stap voor stap gaat verlopen. De kinderen gebruiken tijdens het feestje een handige website met korte filmpjes die de spellen uitleggen. En nee, ze zitten niet de hele tijd achter de computer hoor 😉 Ze worden juist uitgedaagd om in beweging te komen. 

Voor kinderen die 5 jaar worden, hebben we een speciaal kinderfeestje klaarstaan: Ziggy Zintuig. 

Kinderfeestje 5 jaar op locatie vieren

Dat wij toffe activiteiten en tip hebben voor de leukste feestjes thuis, wil niet zeggen dat we het niet snappen als je toch liever met de kinderen naar een locatie gaat. Daarom hieronder een lijstje met ideeën voor kinderfeestjes met 5-jarigen buiten de deur. 

Gratis aftelkalender 5 jaar

Vindt jouw kind het moeilijk om te wachten tot zijn of haar 5de verjaardag? Gebruik dan onze handige aftelkalender. Je downloadt hem gratis via de knop. 

Vanaf een week voor de verjaardag mag jouw kind steeds een donut inkleuren. (of wegstrepen). Op de verjaardag staat er een mooie verjaardags taart met 5 kaartjes klaar! 

Cadeau ideeën voor de 5e verjaardag

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een kind dat zijn 5e verjaardag viert? 

Wij hebben een leuke en originele lijst met cadeau tips voor je verzameld. 

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

kinderfeestjes voor thuis

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.