Hoe doe je dat?

Kinderfeestje 12 jaar

Hoera! Jouw kind mag binnenkort 12 kaarsjes uitblazen. Wat gaat het hard he?! 

Hoe de twaalfde verjaardag wordt gevierd verschilt nogal. De een zit nog op de basisschool en viert graag een kinderfeestje, de ander zit al op de middelbare en vindt kinderfeestjes met 12 jaar helemaal niet meer cool, maar wil wel iets mijn zijn vrienden ondernemen. 

Hoe jullie het ook vieren; je bent op deze pagina terecht gekomen, dus we gaan er vanuit dat op zoek bent naar tips. En die hebben we 😉

Kinderfeestje 12 jaar thuis vieren

Wil jouw kind graag een feestje vieren? Overweeg eens om dat thuis te doen. Er zijn zo veel leuke opties om de kinderen in je eigen omgeving mee te vermaken. Wel zo handig qua rijden, een flink stuk goedkoper en superleuk om te doen. Ja, dat zeiden we: een feestje thuis vieren is leuk om te doen. 

Je kunt verschillende feestjes thuis houden, bijvoorbeeld: 

kinderfeestje thuis met Confetti per Mail

Activiteiten voor tijdens het kinderfeestje thuis

We beweren natuurlijk niet voor niets dat feestjes thuis tof zijn. Dat doen we, omdat wij allerlei activiteiten klaar hebben staan om tijdens je feestje te doen. Geen zorgen dus over het vermaak. 

Hoe werkt het? Je krijgt van ons een uitgebreide uitleg via de mail. Hierin lees je precies wat je moet voorbereiden en hoe de kinderen zichzelf zullen gaan vermaken tijdens het feest. Voor de kinderen is er uitleg die ze zelf volgen via de bijbehorende website. 

Onderstaande feestjes zijn supergeschikt om op de 12e verjaardag van jouw kind te vieren: 

Kinderfeestje 12 jaar ergens anders vieren

Dat wij supertoffe activiteiten aanbieden voor feestjes thuis, wil niet zeggen dat we het niet snappen als je toch liever op pad gaat met de pre-pubers 😉 Daarom volgt hieronder een lijstje met ideeën voor kinderfeestjes met 12-jarigen buiten de deur. 

Gratis aftelkalender 12 jaar

Kan jouw kind maar moeilijk wachten tot zijn of haar verjaardag? Maak het visueel met de gratis aftelkalender. Je downloadt hem gratis via de knop. 

Start een week voor de verjaardag. Iedere dag kan er een donut worden ingekleurd of doorgestreept, tot er alleen nog maar de taart overblijft. 

Cadeau tips voor een 12-jarige

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de twaalfde verjaarda? Wij hebben een lijst met verschillende cadeau tips  gemaakt. Hier ga je vast een cadeau vinden waar jouw 12-jarige blij van wordt. 

Nog meer tips?

Kun je met al deze info nog niet voldoende uit de voeten? Kijk dan ook eens tussen onze blogs. Daar lees je bijvoorbeeld tips over het avondeten tijdens een kinderfeest, spelletjes om te doen bij slecht weer en natuurlijk spelletjes bij mooi weer. Mis je iets aan informatie of heb je een geweldig idee dat je met ons wilt delen? Mail ons dan op info @ confettipermail.nl

Fijne 12e verjaardag!

Liefs, Saskia en Anita van het ConfetTeam