Tips

Verjaardag 11 jaar

Hoera! Jouw kind mag binnenkort 11 kaarsjes uitblazen! 

Veel kinderen die 11 jaar worden, zullen bij deze verjaardag het laatste kinderfeestje in “oude stijl” vieren. Een goede reden dus om er een fantastisch feest van te maken. 

Je bent op deze pagina terecht gekomen, dus we gaan er vanuit dat op zoek bent naar tips voor deze bijzondere 11de verjaardag. En die hebben we 😉

Kinderfeestje 11 jaar thuis vieren

Zijn jullie van plan een  kinderfeestje te vieren? Overweeg eens om dat thuis te doen. Er zijn allerlei opties om de kinderen in je eigen omgeving mee te vermaken. Dat is makkelijk omdat je ze niet hoeft te vervoeren, het scheelt behoorlijk in de prijs en het is superleuk om te doen. Ja, dat lees je goed: een kinderfeestje thuis vieren is leuk om te doen. 

Je kunt verschillende feestjes thuis organiseren, bijvoorbeeld: 

kinderfeestje thuis met Confetti per Mail

Activiteiten voor tijdens het kinderfeestje thuis

Dat wij zeggen dat feestjes thuis vieren leuk is, komt niet uit het niets. Dat zeggen we, omdat wij allerlei activiteiten klaar hebben staan om tijdens het feestje te doen. Geen zorgen dus over het vermaak. 

Hoe werkt het? Je krijgt van ons een uitgebreide uitleg via de mail. Hierin lees je precies wat je moet voorbereiden en hoe de kinderen zichzelf zullen gaan vermaken tijdens het feest. Voor de kinderen is er uitleg die ze zelf volgen via de bijbehorende website. 

Onderstaande feestjes zijn supergeschikt om op de 11e verjaardag van jouw kind te vieren: 

Kinderfeestje 11 jaar ergens anders vieren

Dat wij supertoffe activiteiten aanbieden voor feestjes thuis, wil niet zeggen dat we het niet snappen als je toch liever op pad gaat met de pre-pubers 😉 Daarom volgt hieronder een lijstje met ideeën voor kinderfeestjes met 11-jarigen buiten de deur. 

Gratis aftelkalender 11 jaar

Kan jouw kind maar moeilijk wachten tot zijn of haar verjaardag? Maak het makkelijk met de gratis aftelkalender. Je downloadt hem gratis via de knop. 

De kalender start een week voor de verjaardag van jouw bijna 11 jarige. Iedere dag mag hij of zij iets inkleuren of wegstrepen, tot er alleen nog maar de taart overblijft. 

Cadeau tips voor kinderen van 11 jaar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de verjaardag van een 11-jarige? Wij hebben een lijst met verschillende cadeau tips  gemaakt. Hier ga je vast een cadeau vinden waar jouw 11-jarige blij van wordt. 

Nog meer tips?

Kun je met al deze info nog niet voldoende uit de voeten? Kijk dan ook eens tussen onze blogs. Daar lees je bijvoorbeeld tips over het avondeten tijdens een kinderfeest, spelletjes om te doen bij slecht weer en natuurlijk spelletjes bij mooi weer. Mis je iets aan informatie of heb je een geweldig idee dat je met ons wilt delen? Mail ons dan op info @ confettipermail.nl

Fijne 11e verjaardag!

Liefs, Saskia en Anita van het ConfetTeam