Tips

Kinderfeestje 10 jaar

Jouw kind mag binnenkort 10 kaarsjes uitblazen! 

Kinderen van 10 jaar weten inmiddels vaak goed hoe ze hun kinderfeestje willen vieren. En jij? Ben jij er al uit?

Je bent op deze pagina terecht gekomen, dus we gaan er vanuit dat op zoek bent naar feestjes tips voor deze mooie verjaardag. En die hebben we 😉

Kinderfeestje 10 jaar thuis

Heb je plannen om een kinderfeestje te vieren? Wat dacht je van een feestje thuis? Er zijn heel veel soorten feestje die je goed thuis kunt vieren. Het is vaak een flink stuk goedkoper en superleuk om te doen. Je zult verbaast zijn hoe leuk de kinderen het vinden om een feestje thuis te vieren. 

Je kunt verschillende feestjes thuis houden, hieronder lees je onze tips: 

kinderfeestje thuis met Confetti per Mail

Tips kinderfeestje thuis

Natuurlijk zeggen wij niet voor niets dat kinderfeestjes thuis leuk zijn. Wij hebben namelijk allerlei tips en activiteiten om jullie kinderfeestje thuis tot een succes te maken. Onze feestjes zijn origineel, makkelijk in de voorbereiding en niet duur. 

Als je een feestje bestelt, krijg je een uitgebreide uitleg via de mail. Hierin staat precies wat je moet voorbereiden (en dat is niet veel!) en hoe het feestje zal verlopen. Voor de kinderen is er uitleg die ze zelf volgen via de bijbehorende website. 

Onderstaande feestjes zijn supergeschikt om de 10e verjaardag van jouw kind thuis te vieren: 

Kinderfeestje 10 jaar op locatie

Dat wij toffe kinderfeestjes voor thuis aanbieden, wil niet zeggen dat we het niet snappen als je toch liever op pad gaat met de kinderen. Daarom hieronder een lijstje met ideeën voor kinderfeestjes met 10-jarigen op locatie. 

Gratis aftelkalender 10 jaar

Kan jouw kind maar moeilijk wachten tot zijn of haar 10de verjaardag? Maak het wachten makkelijker met de gratis aftelkalender. Je downloadt hem gratis via de knop. 

Start een week voor de verjaardag. Iedere dag mag jouw kind een donut inkleuren of doorstrepen, tot de verjaardagstaart met 10 kaartjes overblijft. 

Cadeau idee 10 jaar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een kind dat zijn 10de verjaardag viert? Wij hebben een lijst met cadeau tips  verzameld waar elke 10 jarige blij van wordt. 

Nog meer tips?

Kun je met al deze info nog niet voldoende uit de voeten? Kijk dan ook eens tussen onze blogs. Daar lees je bijvoorbeeld tips over het avondeten tijdens een kinderfeest, spelletjes om te doen bij slecht weer en natuurlijk spelletjes bij mooi weer. Mis je iets aan informatie of heb je een geweldig idee dat je met ons wilt delen? Mail ons dan op info @ confettipermail.nl

Fijne 10e verjaardag!

Liefs, Saskia en Anita van het ConfetTeam