Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Gratis printables

Wie houdt er nou niet van gratis?! Wij wel in ieder geval 😀

Op deze pagina vind je allerlei leuke printables, die je zomaar mag downloaden, opslaan, printen en gebruiken. 

Voor jou, van het ConfetTeam. 

kinderfeestje thuis

Het familiespel

De rest van je leven iedere dag pizza of de rest van je leven iedere dag frietjes? Wat denk jij dat jouw gezinsleden zouden kiezen? 

Deze en meer van dit soort vragen komen terug tijdens het komische familiespel. Probeer zo snel mogelijk over het speelbord te gaan, door de ingevulde antwoorden van de anderen goed te raden. 

Download hem gratis, print hem uit en spelen maar!

Uitnodigingen

Voor al onze kant-en-klare kinderfeestjes zijn bijpassende uitnodigingen beschikbaar. Maar natuurlijk mag je deze ook gebruiken wanneer je een ander kinderfeestje organiseert. Klik op de uitnodiging die je wilt downloaden en sla hem meteen op op je computer of telefoon. 

Aftelkalenders verjaardag

Wachten op een verjaardagsfeestje was nog nooit zo leuk! Download hieronder de aftelkalender, print hem uit en start een week voor het feestje met kleuren (of doorstrepen, net wat je kind wilt). Iedere dag een donut, dan kom je vanzelf bij de taart uit!

Kinderfeestjes om thuis te vieren

Wij, Saskia en Anita van Confetti per Mail, bieden verschillende supertoffe kinderfeestjes om thuis te vieren. Kant-en-klaar, je hoeft niets meer zelf te bedenken. Jij doet wat voorbereidingen en de kinderen vieren hun eigen feestje. Tof he? 

Bekijk ons feestjesaanbod om ideeën op te doen.