Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Gratis printables

Wie houdt er nou niet van gratis?! Wij wel in ieder geval 😀

Op deze pagina vind je allerlei leuke printables, die je zomaar mag downloaden, opslaan, printen en gebruiken. 

Voor jou, van het ConfetTeam. 

kinderfeestje thuis

Het familiespel

De rest van je leven iedere dag pizza of de rest van je leven iedere dag frietjes? Wat denk jij dat jouw gezinsleden zouden kiezen? 

Deze en meer van dit soort vragen komen terug tijdens het komische familiespel. Probeer zo snel mogelijk over het speelbord te gaan, door de ingevulde antwoorden van de anderen goed te raden. 

Download hem gratis, print hem uit en spelen maar!

Uitnodigingen

Voor al onze kant-en-klare kinderfeestjes zijn bijpassende uitnodigingen beschikbaar. Maar natuurlijk mag je deze ook gebruiken wanneer je een ander kinderfeestje organiseert. Klik op de uitnodiging die je wilt downloaden en sla hem meteen op op je computer of telefoon. 

Aftelkalenders verjaardag

Wachten op een verjaardagsfeestje was nog nooit zo leuk! Download hieronder de aftelkalender, print hem uit en start een week voor het feestje met kleuren (of doorstrepen, net wat je kind wilt). Iedere dag een donut, dan kom je vanzelf bij de taart uit!

Lettervlaggen en Cijfervlaggen

Maak een te gekke slinger in de letters van de naam van je kind, de leeftijd of een ander woord. 

Kinderfeestjesplanning

Speciaal voor kinderen die last hebben van spanning rond het kinderfeestje: een gratis download om het feestje duidelijker te maken. Door deze vragen te beantwoorden, neem je een hoop dingen weg die in het hoofd van je kind blijven zitten en kan je kind zich vooral gewoon lekker gaan verheugen op het feestje!

Kinderfeestjes om thuis te vieren

Wij, Saskia en Anita van Confetti per Mail, bieden verschillende supertoffe kinderfeestjes om thuis te vieren. Kant-en-klaar, je hoeft niets meer zelf te bedenken. Jij doet wat voorbereidingen en de kinderen vieren hun eigen feestje. Tof he? 

Bekijk ons feestjesaanbod om ideeën op te doen. 

Alle downloads op onze website zijn door onszelf ontworpen. Je mag deze, als particulier, vrij en naar eigen inzicht gebruiken, doorsturen, opslaan, uitprinten, laten drukken. Je mag deze niet verkopen of doen alsof je ze zelf hebt gemaakt. Wil je een van onze downloads op enige wijze professioneel gebruiken? Neem dan contact met ons op.