Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Voor mensen die graag álles willen weten

Veelgestelde vragen

kinderfeestjes voor thuis
Video afspelen
Video afspelen

Een feestje kopen

De prijzen van onze complete kinderfeestjes per mail variëren van € 19,50 tot € 29,50. Daarnaast heb je weinig extra spullen nodig: veel zul je al in huis hebben. Wat je precies nodig hebt per kinderfeestje staat duidelijk in het draaiboek. 

Feestpakketten per post kosten tussen € 42 en € 64,50 voor de hele groep. Je krijgt daarvoor een superleuk compleet samengesteld pakket met mooie kwaliteit drukwerk. 

Als je een kinderfeestje per mail hebt besteld, krijg je het draaiboek in je mail. Hiervoor betaal je geen verzendkosten

Als je een kinderfeestje per post hebt besteld, betalen wij de verzendkosten! Je betaalt voor de verzending niets extra. 

Als je bij ons een kinderfeestje koopt, krijg je een draaiboek met bijlagen & tijdelijke toegang tot de website van het feestje. Let op: voor toegang tot de website heb je een inlogcode nodig. Deze vraag je zelf apart aan.  

Na het bestellen en betalen van een feestje, ontvang je direct het draaiboek in de mail. Na het aanvragen van de toegangscode ontvang je die uiterlijk binnen twee werkdagen in de mail. 

Het meest ideale is wanneer je het feestje tussen 1 en 4 weken voor de datum van het feest bestelt. Je hebt dan voldoende tijd om voor te bereiden (zo veel voorbereiding is het niet, maar soms moet je de genodigden nog iets vragen ruim voor het feest) en de code aan te vragen. 

Eerder bestellen mag ook, maar niet meer dan 1 jaar van tevoren. De mogelijkheid een toegangscode aan te vragen met je bestelnummer vervalt namelijk na 12 maanden. 

Later bestellen mag ook, maar houd rekening met de verzendtijd van de toegangscode (maximaal 2 werkdagen).

Tip: vraag de toegangscode op tijd aan zodat je voor het feestje alvast kunt gluren op de website.

Wil je binnen twee dagen een feestje vieren? Mail dan naar info@confettipermail.nl 

Het draaiboek

Het draaiboek is de uitleg van het feestje. In alle draaiboeken van Confetti per Mail vind je eerst een korte toelichting over hoe het draaiboek werkt, dan een checklist met benodigdheden en voorbereiding (opgesplitst in ver van te voren, 1 tot 2 dagen van te voren en net voor het feestje), een uitgebreidere toelichting op de voorbereidingen en een houvast voor tijdens het feest, die je bij de hand kunt houden en waarop je precies ziet wat er gaat gebeuren en wat je wanneer klaar moet leggen. 

Nee, per kinderfeestje heb je maar één draaiboek en één inlogcode nodig.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst en de betaling hebt voldaan, ontvang je het draaiboek direct via de mail.

Bestel je het feestpakket per post? Die sturen wij binnen twee werkdagen naar je op. 

Wij versturen het draaiboek naar het door jou opgegeven e-mailadres, direct na de aankoop. Als je de eerstvolgende werkdag geen draaiboek hebt ontvangen, check dan eerst de spambox van je e-mailaccount. Zit ook daar niks in? Stuur dan een mailtje naar info@confettipermail.nl, dan gaan we kijken wat er mis is gegaan. 

Geen paniek. Als iets niet duidelijk is voor je, mag je ons gewoon mailen. We helpen je graag op weg. 

Nee. Het draaiboek is een handvat voor de begeleiders van het feest. Om het feest te kunnen vieren hebben de kinderen de bijbehorende website nodig. Toegang tot deze website krijg je alleen voor jullie feest.   

De toegangscode

De website die bij het feestje hoort, is beschermd met een wachtwoord (een toegangscode). 

Als jullie doorgeven wanneer het feestje gaat plaatsvinden, sturen we je een mail met het wachtwoord op de dag van jullie feestje. Dit noemen we de toegangscode. 

De toegangscode vraag je aan met je bestelcode via deze link. Let op: doe dit pas als de datum van jullie feestje zeker is. 

Nadat je een feestje hebt gekocht via onze website, ontvang je het draaiboek. Deze kun je eerst doorlezen. 

Zodra de datum van jullie feest bekend en zeker is, kun je de toegangscode aanvragen. De richtlijn is tussen 1 en 5 weken voor het feest. 

12 Maanden na aanschaf van het feestje vervalt de mogelijkheid een toegangscode aan te vragen. 

Tip: vraag de toegangscode op tijd aan zodat je voor het feestje alvast kunt gluren op de website

Direct nadat je een feestje hebt gekocht via onze website, ontvang je een automatische bestelbevestiging. Hierop staat jouw bestelcode.

Wij versturen de toegangscode naar het door jou opgegeven e-mailadres uiterlijk twee werkdagen na jouw aanvraag. Als de twee werkdagen verstreken zijn en je hebt geen code ontvangen, check dan eerst de spambox van je e-mailaccount. Zit ook daar niks in? Stuur dan een mailtje naar info@confettipermail.nl, dan gaan we kijken wat er mis is gegaan. 

De website die de kinderen nodig hebben tijdens het feest (zie het draaiboek), vraagt vanzelf om de toegangscode. Soms wordt deze vaker gevraagd tijdens een feest. Je kunt dan steeds dezelfde code invullen.

Op de dag van het feestje mag je de code onbeperkt gebruiken. 

Tip: vraag de toegangscode op tijd aan zodat je voor het feestje alvast kunt gluren op de website

Let er wel op dat, wanneer je voor het feestje al inlogt, het kan zijn dat de toegangscode later die dag niet meer wordt gevraagd. Als je iets hebt bedacht om de code te verstoppen voor het feest, spiek dan even met een andere computer/telefoon/tablet. 

De begeleidende website

Nee, kinderen zitten niet veel achter een scherm tijdens het feestje. De website legt de kinderen steeds kort uit wat ze gaan doen. Af en toe hebben ze informatie van de website nodig bij een opdracht, maar veruit de meeste opdrachten voeren ze uit zonder computer.

Nee, het is het leukste als ze samen één scherm hebben. Daarom adviseren we om een tablet of laptop te gebruiken in plaats van een telefoon. Want een aantal kinderen om één telefoon heen is niet heel praktisch. Tip: Heb je de mogelijkheid om je scherm te streamen naar bijvoorbeeld te televisie? Doen! Andere ouders deden het al en vonden het erg handig. 

Nee, door de opzet van de websites en de opdrachten is dat niet mogelijk. De websites van onze feestjes zijn speciaal voor kinderen gemaakt. Natuurlijk kijk jij als ouder mee en zeker bij kleine kinderen help je met het lezen, maar de knoppen zijn zo gemaakt dat kinderen ze zelf kunnen bedienen. Dat is juist het unieke aan dit concept!

Ja dat kan. Als je de code ruim op tijd aanvraagt, heb je tijd om vooraf te gluren. 

Jazeker! Alle onze kinderfeestjes zijn binnen en buiten te vieren. De begeleidende website hebben de kinderen steeds maar kort nodig. Lees ook ons blog met extra uitleg HIER.

De feestjes

Onze feestjes zijn voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Bij ieder feestje hebben we een indicatie van de ideale leeftijd gezet. Natuurlijk is het ene kind het andere niet. Alle feestjes bestaan uit opdrachten en spellen, die je zelf wat moeilijker of makkelijker kunt maken. Hierdoor kun je gerust een beetje van de leeftijdsindicatie afwijken. 

Als je creatief bent, kun je in iedere woning een feestje geven. In ieder feest zitten wat opdrachten met beweging, dan is het fijn als de kinderen kunnen staan met ruimte om zich heen. Of je nou veel of weinig ruimte binnen hebt, voor kinderen is het sowieso fijn om ook wat opdrachten buiten uit te voeren. Zorg dan alleen wel voor een apparaat met internet, zodat ze de website mee kunnen nemen. 

De basis van al onze feestjes is de bijbehorende website. Zolang kinderen deze kunnen meenemen, is ieder feest zowel binnen als buiten te vieren. 

Gedeeltelijk binnen en buiten is ook bij ieder feest mogelijk: je kunt dan de computer binnen laten en wat opdrachten buiten klaar zetten. 

Het minimale aantal kinderen dat aanwezig moet zijn om alle opdrachten uit te kunnen voeren staat bij de feestjes-informatie. 

Het maximaal aantal kinderen is bij de meeste van onze feestjes 10. De bijlagen en opdrachten zijn hierop berekend. Wil je extra kinderen uitnodigen? Reserveer dan een XL feestje. Bijvoorbeeld Dwarsbomen XL kijk hier Dit kinderfeestje is gemaakt voor 11 tot 20 kinderen.

In het draaiboek dat je ontvangt staan de voorbereidingen stap voor stap uitgelegd. Ieder feestje heeft eigen spellen en opdrachten, dus de voorbereidingen zijn dan ook bij ieder feestje anders. Wel zijn ze altijd eenvoudig en nemen ze niet veel tijd in beslag. 

Nee. De voorbereidingen zijn eenvoudig uit te voeren. En om het je nog makkelijker te maken, hebben we in het draaiboek onderscheid gemaakt in:

  • voorbereidingen ver van tevoren (zoals: uitnodigingen versturen en toegangscode aanvragen)
  • een paar dagen van tevoren (bijvoorbeeld: zorg dat geheime brief x is uitgeprint en geef hem stiekem aan de Dwarsboom)
  • en vlak van tevoren (zoals: het huis versieren en alles klaarleggen)

Alles om het de ervaren feestjes-vierders makkelijk te maken en om het zelfs de meest onervaren kinderfeestjes-vierders mogelijk te maken een feestje te organiseren. 

In principe is de bijbehorende website al een begeleider. Daar lezen de kinderen wat ze moeten gaan doen en waarom. Er zijn dus geen begeleiders nodig die in hun vorige leven in een animatieteam zaten. De meeste feestjes kun je dus ook prima alleen begeleiden. Je zult wat scores moeten opschrijven, misschien iets voorlezen en de kinderen voorzien van wat lekkers natuurlijk. 

Is er bij een feestje toch een tweede begeleider gewenst? Dan hebben we dat er duidelijk bij gezet.

Bij de informatie over de feestjes hebben we een tijdsindicatie gezet. We kunnen deze niet precies aangeven, omdat we niet weten hoe de spellen gaan verlopen en hoe lang er overlegd wordt etc. We hebben in de draaiboeken, waar het kan, maximale tijd per opdracht aangegeven, zodat er geen risico is dat het feest in de avond nog aan de gang is. Als de kinderen heel goed samenwerken en snel oplossingen hebben gevonden, kan het voorkomen dat ze eerder klaar zijn dan andere groepen.

Je kunt zelf de tijd waarborgen door het handige ‘tijdens-het-feest’ spiekbriefje er bij te houden, je weet dan wat er nog gaat komen en kunt met pauzes schuiven of zelf de tijd aanpassen. 

Je hebt een emailadres nodig om het feestje op te ontvangen, een laptop of tablet om de website op te weergeven (een telefoon kan wel, maar is niet praktisch met meerdere kinderen tegelijk) en een mogelijkheid om de bijlages uit te printen. Bij de feestpakketten per post heb je geen printer nodig, die hebben wij al professioneel laten drukken voor je.  

Als je het feestje buiten wilt vieren kun je de website op een of meerdere telefoons (met internet) open zetten, of een hotspot maken waarop een laptop of tablet het internet kan gebruiken.

Oh no, wat nu - vragen

Geen zorgen: we got you! 

We leggen je alles stap voor stap uit en nemen je aan de hand mee voor en tijdens het feest. Het draaiboek is op deze dag jouw beste vriend.

De energie van de kinderen kan misschien wat overweldigend zijn, maar de website blijft ze steeds nieuwe opdrachten geven en bezig houden.

Het wordt vanzelf tijd om ze allemaal weer uit te zwaaien, neer te ploffen op de bank en te mogen genieten van een heel dankbaar kind. 

Kan het feestje onverwachts niet doorgaan? Laat ons dit zo snel mogelijk weten. Als je dit doet voor het tijdstip dat het feest eigenlijk zou beginnen, mag je het feestje gewoon verplaatsen. 

Stuur even een mailtje naar info@confettipermail.nl en ga maar weer snel voor je kind zorgen. Beterschap!

Bij bijzondere omstandigheden is het verschuiven van de datum natuurlijk geen probleem.

Stuur ons een mailtje met je boekingsnummer en de nieuwe datum, dan verwerken wij dit in het systeem. De oude toegangscode komt dan te vervallen en je krijgt van ons een nieuwe. 

We hopen dat dit antwoord nooit nodig zal zijn, maar er kan natuurlijk iets fout gaan. 

Mail direct naar info@confettipermail.nl met in het onderwerp SPOED, dan proberen we je zo snel mogelijk toegang tot ons backup-plan te geven. 

Kijk of de website in een andere browser wel naar behoren werkt. Als dit het probleem niet oplost, kijk dan of je automatisch cookies weigert via je browser. Dit kan er namelijk voor zorgen dat sommige functies niet gebruikt kunnen worden. Nadat je de cookies hebt ingeschakeld, wis je de cache en start je de website opnieuw op. 

Als dit alles niet werkt en je loopt hierdoor vast in het feestje, stuur dan een mailtje met als onderwerp SPOED, naar info @ confettipermail.nl

We helpen je graag op weg met de zoekopdracht in Google: 

Cookies inschakelen

 

Cache wissen

Let op: na het wissen van de cache zul je vooraan moeten beginnen op de website en opnieuw de toegangscode moeten invullen. Dit is omdat je de ‘herinneringen’ van je computer over deze website hebt gewist.   

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

kinderfeestjes voor thuis

Originele kinderfeestjes om thuis of op locatie te vieren. Met handig draaiboek én begeleidende website. 

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg. 

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.