Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes voor thuis

Confetti per Mail

Voor mensen die graag álles willen weten

Ervaringen van andere ouders

Wat vinden anderen van deze kinderfeestjes?

Omdat we natuurlijk erg benieuwd zijn hoe iedereen de kinderfeestjes heeft beleefd, vragen we iedereen een korte vragenlijst in te vullen met ervaringen na het kinderfeestje. Hieronder staan een aantal reacties van ouders die je voor gingen.

De Vrienden Club

 

De kinderen vonden de website van het kinderfeestje De VriendenClub leuk en voor mij was het gebruik van de website praktisch. 

Het eindspel van de VriendenClub was erg leuk met alle geheimen die boven tafel kwamen. 

Het feestje De VriendenClub vergt minimale voorbereiding van de ouders. Nadat je het draaiboek hebt gekocht, komen er buitenom wat eten/drinken geen extra kosten bij. De checklist, toelichting en de verloop feestje pagina’s zijn duidelijk en begrijpbaar. 

Ervaring kinderfeestje VriendenClub : De lachyoga vond de groep heel leuk. 

De kinderen vonden het proeven erg leuk, maar eigenlijk bij alles bleef de aandacht goed. Dit was de tweede keer, vorig jaar de toverdrank gedaan. Ik vind het super makkelijk. Dat alles al beschreven staat. Geeft een hoop rust. Dank je wel

Wij hebben de VriendenClub gedaan. Het was een leuk kinderfeestje. Ik zou het aan bekenden aanraden. De kinderen vonden het proefspel en de hindernisbaan met de ballon het leukste. 

De VriendenClub: De meiden hebben een superleuke middag met veel lol gehad. 

Het leukste vonden ze het eindspel met het raden van de antwoorden van de andere kinderen. Ze wilde niet stoppen nadat ze allemaal twee keer aan de beurt waren geweest. 

De kinderen vonden het ballonnenspel en het proeven het leukste. Het eindspel vonden de kinderen minder leuk.

Het feestje was makkelijk voor te bereiden, het kostte mij minder dan 30 minuten. 

Wat was het leuk!!! Dank je wel

Wij hebben de VriendenClub gespeeld. De kinderen vinden het erg leuk en ik zou het aanraden aan bekenden. Tip: Ik miste de benodigde tijd per activiteit. Daarmee had ik beter kunnen bepalen hoe lang de pauzes konden duren. Naschrift. goede tip, een tijdindicatie per spel staat in de nieuwe versie van het draaiboek. 

De site die tijdens het feestje De VriendenClub wordt gebruikt ziet er professioneel en aantrekkelijk uit en het wijst zichzelf. Ik ben er zelf continue bij geweest, maar de meiden hebben zelf alles op de site gelezen. 

Ik vond de voorbereidingen een beetje lastig. Ik heb er 30 tot 60 minuten voor nodig gehad. De kinderen vonden vooral het proeven erg leuk.  

De kinderen vonden de ballonenrace het leukste onderdeel. Geluiden raden was moeilijk voor deze leeftijd. (Groep van 10 kinderen tussen de 4-7 jaar) Het was super mooi weer, de kinderen hebben lang lekker buiten gespeeld. Daardoor sommige onderdelen van het spel niet gedaan. Bij de laatste opdracht (geheimen) vonden ze het oplossen van het raadsel heel leuk. 

Ik zou dit feestje zeker aanraden aan bekenden.

De kinderen vonden ieder onderdeel van het feestje leuk!  De bijbehorende website vonden de kinderen leuk en voor mij was het praktisch. De voorbereidingen waren helemaal niet moeilijk. Het kostte mij minder dan 30 minuten tijd.  

kinderfeestjes thuis
kinderfeestje thuis
kinderfeestje thuis binnen
kinderfeestje thuis
lach yoga confetti per mail
ervaring kinderfeestje thuis
ervaring confetti per mail
lach yoga binnen

Ziggy Zintuig

 

Wij hebben Ziggy Zintuig gespeeld. Allereerst mijn enorme complimenten voor het leuke concept.  De middag verliep op zich prima, de kinderen vonden de activiteiten heel erg leuk om te doen. Ik heb van de kinderen en hun ouders daarna ontzettende positieve reacties gekregen, dus dat was leuk en het was mijn zoon zijn eerste eigen kinderfeest en hij was helemaal gelukkig. Mooi om te zien hoe een groep kinderen op deze leeftijd al echt gaat samenwerken en ontdekken! Groetjes en tot volgend jaar op het volgende feestje

Ervaring Ziggy Zintuig: Het blote voeten pad was het leukste onderdeel van het feestje. 

De voorbereidingen van Ziggy Zintuig waren niet moeilijk het draaiboek zag er top uit.  

Het was een top feestje. Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en bekenden. 

Het draaiboek van Ziggy Zintuig was duidelijk, helpend en inspirerend. 

We hebben het feestje gevierd met 7 kinderen van 4 en 5 jaar. Het duurde 1 tot 2 uur, die tijd was perfect. Het leukste onderdeel vonden de kinderen het zoeken van de vormen. Ik zou dit feestje zeker aanraden aan andere ouders.

De voorbereidingen waren goed te doen, ik ben er ongeveer 60 minuten mee bezig geweest. 

We hebben dit feestje gevierd met kinderen van 5 jaar. Het feestje duurde ruim 2 uur, die tijd was perfect. De kinderen vonden vooral het proeven en het blotevoetenpad erg leuk.

De kinderen vonden het ruikspel het leukste spel. Het gebruik van de bijbehorende website was voor de kinderen leuk en voor mij was het praktisch. 

De voorbereidingen waren helemaal niet moeilijk, ik ben er 60 tot 90 minuten mee bezig geweest. De kinderen op het feest waren 5 en 6 jaar en we hebben 2 tot 3 uur gefeest. Dat was een prima tijd.  

kinderfeestje thuis
kinderfeestje thuis
proefspel ervaring kinderfeestje
proefspel kinderfeestje

Dwarsbomen

 

Het was een zeer geslaagd feestje. De voorinformatie was duidelijk en goed verzorgd. De combi met zelf spellen voorbereiden was goed te doen. Wij hadden 6 meiden van rond de 10 jr. Vooral de stemrondes waren hilarisch.

De kinderen vonden de bijbehorende website van Dwarsbomen leuk en voor mij was het praktisch 

Ervaring Dwarsbomen: Leuk kinderfeestje, ga zo door! 

Wij hebben Dwarsbomen gespeeld van kinderen van 8-10 jaar, ik zou dit feestje zeker aanraden aan vrienden en bekenden. 

De voorbereidingen voor Dwarsbomen waren prima. Ik was er 30 tot 60 minuten mee bezig. Het draaiboek en de checklist waren super! Het zag er mooi uit!

Het draaiboek was super duidelijk en overzichtelijk. Tip: Laat mensen de poster met de boom en de verdachtenposter op A3 uit printen

De kinderen vonden de foto opdracht van Dwarsbomen het leukst. Maar eigenlijk vonden ze alle spellen leuk! Tip: Ik zou het spel met de puzzels iets naar voren schuiven, hier hadden ze niet zoveel zin meer in. En de bijlage met het alfabet en die plaatjes kwamen we niet uit! 

Ervaring kinderfeestje Dwarsbomen: Het was ontzettend leuk! We doen het zeker weer. Bedankt 

Ik heb 30 tot 60 minuten aan de voorbereidingen voor Dwarsbomen besteed, Ik vond de voorbereidingen het een beetje lastig. Ik vond het laserparcours wat moeilijk voor te stellen. Uiteindelijk heeft mijn man een parcours uitgezet. Het zou fijn zijn als er wat voorbeelden bij het pakket zouden zitten.  Naschrift ConfetTeam : Inmiddels hebben we een pagina gemaakt met uitleg over het parcours. Deze kunnen onze klanten van tevoren bekijken. KIJK HIER

Dank voor het leuke spel. Het was erg geslaagd.
We hebben genoten en houden ons aanbevolen voor een vervolg.

Sommige spellen waren lastig voor kinderen van 8 en 9 jaar. De kinderen vonden de website leuk en voor mij was het ook handig. De uitleg van het laserparcours vond ik lastig. De kinderen vonden dit met de foto opdracht wel de leukste onderdelen van het feestje. 

Ik vond de voorbereidingen van Dwarsbomen helemaal niet ingewikkeld ik was er minder dan 30 minuten aan kwijt. 

wie is de mol feestje
kinderfeestje thuis
kinderfeestje thuis
puzzelen kinderfeestje

De verdwijning en de zoektocht naar Lotje

 

De voorbereidingen waren niet ingewikkeld, het kostte mij minder dan 30 minuten. 

Ik zou dit spel zeker aanraden aan bekenden.  

Het draaiboek was duidelijk qua overzicht en voorbereiding. Ik miste bij de antwoorden alleen de vraag over welk huis het was. 

De voorbereidingen waren heel makkelijk.  

De kinderen vonden het steeds spannend om te wachten op een reactie in de app om te lezen of het antwoord goed of fout was, leuk dus. 

De voorbereidingen waren duidelijk genoeg, misschien evt voorbeelden van plattegronden toevoegen zodat er een richtlijn is om de speurtocht uit te zetten. Naschrift. Inmiddels hebben we een pagina gemaakt met voorbeelden. KIJK HIER  

Het appen met Arno Niem ging de kids goed af. Soepel, duidelijke tekst en snelle reactie. 

Het feestje duurde 2-3 uur. Deze tijd was perfect.

Paar opdrachten waren lastig, maar met hulp volwassene wel goed gekomen. Fijn dat de antwoorden waren meegestuurd. Draaiboek en website helder. Tips voor maken plattegrond ook fijn. Misschien nog optie om die aan te bieden voor iemand die er niet uit komt ofzo. Leuk dat je huis moet aanwijzen en dan ook die brief krijgt dat het goed is. Zat erg leuk in elkaar! 

Had verwacht dat het kaartje maken moeilijker zou zijn dan het uit eindelijk was 

Ik zou dit spel zeker aanraden aan bekenden. Het is een leuk spel! Speuren, appen en via de laptop .. dat vonden ze hier erg cool! Je hebt ook genoeg tips en ideeën toegevoegd om de ouders op weg te helpen. Weinig voorbereidingstijd en erg tof dat je het spel zowel binnen als buiten kunt spelen. 

Het voorbereiden van de speurtocht kostte mij 30 tot 60 minuten. De instructies uit het draaiboek waren prima en duidelijk.   

Tip voor andere ouders: ik heb de plattegrond voor ieder kind uitgeprint, zodat iedereen mee kon zoeken. .

Het spel was echt een succes! We deden het rond het huis en zijn er ruim een uur bezig geweest. Na het bowlen de laatste vraag en de envelop met het krantenartikel. Aandoenlijk te zien dat de jongens toch niet helemaal door hadden hoe de vork in de steel zat😂.
Het was vooraf best even wat werk maar juist de uitvoering was simpel. Fijn! Ik zou het zeker aanbevelen!

speurtocht kinderfeestje
speurtocht kinderen
kinderfeestje thuis
speurtocht binnen
kinderfeestje thuis
speurtocht kinderen buiten

De Toverdrank

 

Het emmerparcours en cadeautje uitpakken met handschoenen waren het leukste onderdeel van het feest. 

Ik zou dit feestje zeker aanraden aan vrienden. 

Wij hebben dit feestje gevierd met 9 kinderen van 8 tot 10 jaar en we hebben er 3 tot 4 uur over gedaan. Dit was prima!  

De voorbereidingen voor dit feestje waren helemaal niet moeilijk, het kostte mij 60 tot 90 minuten. 

Ik zou dit feestje zeker aanraden aan andere ouders. Hier wel zeggende dat je je moet voorbereiden wil je een sfeer creëren wat het voor de kinderen ook echt spannend maakt. Sfeerbeleving doet echt veel voor ze. (gedimde lampen, kaarsje aan…) Je kunt merken dat er door de makers is nagedacht over het spel en er echt veel werk in heeft gezeten.

Het brouwen is gelukt. Hoewel op het einde alles bij elkaar gooien om het schuim op te zien komen natuurlijk voor de meiden ook geniaal was. 

De kinderen vonden het gebruik van de website De Toverdrank leuk en voor mij was het praktisch 

We hebben het feestje gevierd met kinderen van 10 jaar. We hebben er 2 tot 3 uur over gedaan, die tijd was perfect. De kinderen vonden het kado uitpakken met de handschoenen het leukste onderdeel. Ik zou dit feestje zeker aanraden aan vrienden en bekenden. 

De spellen waren leuk, zo ook de foto’s maken. Op die manier kregen de kinderen weer even de kans om van tafel te gaan waardoor hun concentratie weer kon opladen.  

We waren 30 tot 60 minuten kwijt aan de voorbereidingen. Het was helemaal niet moeilijk om voor te bereiden. Het draaiboek was duidelijk. Ook fijn die laatste pagina met overzicht van volgorde, opdracht en benodigdheden. Met deze leeftijd (4 tot 7 jaar) merkten we wel dat niet iedereen continu aangehaakt bleef, maar dat was helemaal prima. Wij hebben nog her en der aangepast, zo hadden we het uitpakken niet met ovenwanten maar met blinddoek om. Werkte ook erg goed!

Het is leuk om bij dit feestje tijd te stoppen in de aankleding om het spannender te maken.

De bijbehorende website vonden de kinderen leuk, voor mij had het geen toegevoegde waarde. Ik zou dit feestje aanraden aan bekenden.  

kinderfeestje thuis
kinderfeestje toverdrank
kinderfeestje thuis taart
kinderfeestje thuis binnen

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

Originele kinderfeestjes om thuis of op locatie te vieren. Met handig draaiboek én begeleidende website. 

Contact

Wil je nog iets anders weten? Kijk op onze pagina veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg. 

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.