Kinderfeestje de Verraders

Zijn jullie thuis fan van het televisieprogramma De Verraders? En hebben jullie binnenkort een jarige in huis? Dan is ons kinderfeestje Dwarsbomen iets voor jullie! Dit kinderfeestje heeft namelijk een aantal leuke elementen van De Verraders.

Dwarsbomen is een kinderfeestje dat je thuis kunt vieren voor kinderen vanaf groep 6 tot en met groep 8. Dus een kinderfeestje voor kinderen in de leeftijd 9 tot en met 13 jaar.  Je koopt het voor slechts €24,50 voor de hele groep (max 10 kinderen). Willen jullie 10 tot 20 kinderen uitnodigen? Bestel dan het aangepaste Kinderfeestjes Dwarsbomen XL voor grote groepen.   

Tijdens het kinderfeestje

Tijdens het feestje gaat de groep opdrachten doen om geld te verdienen alleen heeft niet iedereen hetzelfde doel. Er zitten één of twee dwarsbomen in de groep die stiekem de boel saboteren. Na elk spel mogen de kinderen anoniem stemmen en aangeven wie ze verdacht vinden. Natuurlijk wordt er niemand weg gestemd, het stemmen is puur voor de spanning en de lol. Als je het kinderfeestje bij ons hebt besteld, krijgt je alle bijlagen inclusief draaiboek, stembriefjes en verdenkingenposten via de mail opgestuurd. Handig toch?   

Eenvoudig thuis te organiseren, weinig voorbereiden

Het leuke van de kinderfeestjes van Confetti per Mail is dat je ze eenvoudig zelf thuis kunt organiseren. Als ouder hoef je weinig voor te bereiden als je kiest voor een van onze kinderfeestjes. Op de dag van het kinderfeest neemt de website www.Dwarsbomen.nl de kinderen aan de hand en legt ze steeds uit wat ze voor spellen gaan doen en hoe ze geld kunnen verdienen voor de pot.  Jij hebt van tevoren een paar zaken voorbereid, houd tijdens het feest de score bij en verzorgt de stemrondes.    

Wie is de verrader op het kinderfeest?

Het kinderfeestje Dwarsbomen lijkt op de Verraders omdat de kinderen op het feestje samen leuke opdrachten gaan doen om geld te verdienen voor de pot. Bij het kinderfeestje Dwarsbomen heet dat geld Fetti. Ook de Fetti ontvang je als een bijlage als je spel aanschaft. Een andere overeenkomst met De Verraders is natuurlijk het stemmen op verdachte personen. Het leuke aan Dwarsbomen is dat er geen enkel kind af valt. Het stemmen na elk spel is leuk maar heeft verder geen invloed. Het gaat uiteindelijk bij al onze kinderfeestjes om de lol die de groep ervaart. Winnen of verliezen is daar ondergeschikt aan. 

dwarsboom s

Uniek kinderfeest voor liefhebbers van de Verraders

Aan het einde van het feestje heeft of de groep een schat bereikt of de dwarsboom of dwarsbomen de schat bereikt. Maar jij als ouder kan het zo sturen dat iedereen iets lekkers of een mini cadeau mee naar huis krijgt. Ook dat lees je allemaal in het handige en complete draaiboek wat je ontvangt als je ons feestje besteld. 

Dit kinderfeestje, tot 20 kinderen, is via de mail of via de post te bestellen en wordt gratis thuis bezorgd. 

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

kinderfeestjes voor thuis

Het kinderfeestje Dwarsbomen is beschikbaar voor groepen tot 11 personen en voor groepen tot en met 20 personen. 

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met ons of met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.