Confetti per Mail

Kinderfeestjes op locatie

Confetti op locatie

De VriendenClub op locatie

PAST DIT BIJ MIJ(N BEDRIJF)?

Heb jij een (horeca)bedrijf, waar je groepen kinderen kwijt kunt? En kun jij de kinderen iets te eten en drinken aanbieden, zodat je daar winst op kunt maken? Dan past dit bij jou. 

Meer is er namelijk niet nodig. De kinderen vieren hun eigen feest, met een beetje hulp van een ouder. Instructies voor ouders en kinderen is al geregeld. Alle opdrachten kunnen zowel binnen als buiten worden uitgevoerd. 

Geen extra tijd, geen extra taken voor het personeel, maar een feestje voor de klant én voor jullie!

kinderfeestje niet duur

Ik wil geen kinderen entertainen!

JIJ FACILITEERT, WIJ ENTERTAINEN

Naja, niet wij persoonlijk. Maar wij hebben er wel persoonlijk voor gezorgd dat kinderen hun feestje zélf kunnen vieren. 

 • Kant en klaar draaiboek

  Bij ieder feestje zit een draaiboek voor kinderen en een draaiboek voor ouders. Jij hoeft de kinderen dus niet te vermaken, dat doen ze zelf!

 • Ondersteund met video's

  Omdat kinderen nou eenmaal meer warm lopen voor bewegende beelden dan voor tekst, worden alle opdrachten uitgelegd met animatievideo's.

 • De rol van personeel is klein

  Jullie zorgen dat de feestbox op tafel staat, dat er 10 bakjes klaarstaan om te proeven, en dat de sleutel van de kluis wordt gegeven wanneer de kinderen daarom vragen. Dat is alles. Oké, wat te eten en drinken zullen ze wel leuk vinden 🙂

De VriendenClub op locatie

HOE ZIT HET MET DE RUIMTE?

De basis van het feest is de tafel. Hieraan wordt gepuzzeld, geproefd, gescoord, gespeeld en geraden. 

Omdat kinderen niet enorm lang stil kunnen zitten, staan er ook twee actievere opdrachten klaar. Hiervoor moeten ze in een kring kunnen staan. Het liefst doen we dit buiten, hoe lekker is het als ze even een frisse neus kunnen halen tussendoor? Maar, we wonen nu eenmaal in Nederland, dus houd rekening met 2 keer zo’n 10 minuten rek- en strekoefeningen (maar dan anders), die bij regen binnen uitgevoerd worden. Het is prima om dit bijvoorbeeld in een gang te doen. Meer ruimte hebben ze niet nodig.

kinderfeestje binnen

Iets concreter

KINDERFEESTJESARRANGEMENT

Hoe stel ik mijn kinderfeestjesarrangement goed samen?
Er zijn twee manieren: 

1. Je biedt het aan als upsell bovenop een bestaand kindermenu. 

2. Je biedt het aan als compleet arrangement inclusief spel, eten en drinken. 

De opdrachten van dit feestje duren samen gemiddeld 1,5 uur, dus om daar bijvoorbeeld €5 per kind voor door te rekenen is heel gangbaar. Daarnaast kun je overwegen een minimum aantal kinderen te hanteren, om de kosten zeker te dekken.

Natuurlijk kunnen er meer kinderen op het feestje komen, maar de inkoopkosten per VriendenClub feestje voor jou blijven altijd maar €20, of er nu 5 of 15 kinderen komen.

Bestel nu je startpakket

WAT HOUD JE NOG TEGEN?

Bakkie?

Heb je vragen of wil je overleggen voordat je bestelt? Laat een bericht achter, dan zetten we een bakkie (ervan uitgaand dat jij dat ook doet) en bellen we je op voor overleg. 
Klik Hier

Liever mailen?

Natuurlijk mag je ons mailen als dat beter uitkomt. Duik achter je Outlook, typ al je vragen van je af en voor je het weet heb je de antwoorden in je inbox. 
Klik Hier

De VriendenClub op locatie

WAAROM NIET?

 • Vaste prijs per groep

  Je betaalt altijd € 20 per feestje, of er nu 5 of 15 kinderen komen.

 • Geen nee meer verkopen

  Ouders zijn altijd op zoek naar originele, nieuwe manieren om het komende kinderfeestje te vieren. Vanaf nu kun jij ze verwelkomen!

 • Geen grote investering

  We snappen echt wel dat het voor ondernemers niet zomaar makkelijk is een investering te doen. Dat is het fijne hieraan: voor € 50 heb je alles in huis om te starten met jouw eigen kinderfeestjesaanbod!

 • Het hele jaar door

  Voor kinderfeestjes bestaat geen seizoen. Jarigen zijn er het hele jaar door, dus ook in jouw laagseizoen!

kinderfeestjes thuis confetti per mail

Wil jij confetti per mail?

Wil jij op de hoogte blijven van onze gratis downloads en onze supertoffe kinderfeestjes voor thuis?

Meld je hieronder aan en ontvang de Confetti per Mail! 

We zullen niet spammen hoor, daar houden we zelf ook niet van ;)

We versturen niet vaker dan 4 keer per jaar een nieuwsbrief.