Confetti per Mail

Kinderfeestjes op locatie

Confetti op locatie

Confetti in jouw bedrijf

HOE WERKT HET?

Het principe is simpel: wij regelen het kinderfeestje en jij faciliteert de ruimte en verzorgt het eten en drinken. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je op deze pagina. 

Het feestje voor de kinderen

DE VRIENDENCLUB

Tijdens de VriendenClub krijgen de kinderen allerlei gezellige opdrachten in het kader van vriendschap. Zo gaan ze bijvoorbeeld lachyoga doen, woorden aan elkaar uitbeelden, verhalen doorvertellen en wordt hun vertrouwen in elkaar getest. 

Aan het einde tellen ze alle Vriendschapspunten op het Scoreblad bij elkaar op en ontdekken ze wat hun score betekent (natuurlijk is dat altijd positief!)

De kinderen hebben een eigen draaiboek, waarin ze steeds zien welke opdracht eraan komt en waarin ze QR-codes kunnen scannen om bij de uitlegvideo te komen. 

Wat wordt er van jou verwacht?

ROL VAN HET PERSONEEL

Doordat de ouders een eigen draaiboek hebben, zijn zij de ‘troubleshooters’ tijdens het feestje. Er blijft dus niet veel voor jullie over om te doen. Wat dan wel, dat lees je hiernaast. 

 • Klaarzetten

  De feestbox met herbruikbare benodigdheden zet je klaar en je neemt één feestenvelop uit je voorraad. Ook zet je 10 bakjes klaar waaruit de kinderen gaan proeven. That's it!

 • Tijdens het feestje

  De kinderen zullen één keer vragen om een sleutel, die je gewoon kan overhandigen. Ook zullen ze vragen om de proefbakjes, die je op een dienblad aan de ouders kan geven.

 • Na het feestje

  Controleer of de feestbox nog compleet is en hang de sleutel terug.

leeftijd eerste feestje taart

Hoe verdien ik hieraan?

DE VRIENDENCLUB OP LOCATIE

Door te starten met kant en klare kinderfeestjes open je de deur voor een nieuwe doelgroep. 

Je koopt bij ons feestjes in. Het bedrag dat je hiervoor betaalt, reken je door aan de klant. De prijs is scherp genoeg (€2 per kind bij 10 kinderen) om er nog iets bovenop te doen. 

Daarnaast stel je natuurlijk een fantastisch arrangement samen.

Hoe werkt het?

gelezen
Huidige pagina

Past dit bij mij?

Past dit bij mij?

Kan ik deze feestjes bij mij op de zaak organiseren? Wat heb ik nodig?
Klik Hier

Bestel nu je startpakket

WAT HOUD JE NOG TEGEN?

Bakkie?

Heb je vragen of wil je overleggen voordat je bestelt? Laat een bericht achter, dan zetten we een bakkie (ervan uitgaand dat jij dat ook doet) en bellen we je op voor overleg. 
Klik Hier

Liever mailen?

Natuurlijk mag je ons mailen als dat beter uitkomt. Duik achter je Outlook, typ al je vragen van je af en voor je het weet heb je de antwoorden in je inbox. 
Klik Hier

De VriendenClub op locatie

PRAKTISCH

 • Te vieren met 4 t/m 15 kinderen

  Dit feestje is gemaakt voor groepen tot en met 10 kinderen, maar kan worden gevierd met grotere groepen. Met meer dan 15 kinderen dit feestje vieren raden wij echter niet aan.

 • Geschikt voor groep 3 t/m 8

  Dit feestje is leuk voor alle basisschoolverjaardagen, vanaf groep 3. Er is qua uitdaging en moeilijkheidsgraad rekening gehouden met de verschillende leeftijden in deze groepen.

 • Telefoon en internet

  Omdat de opdrachten worden uitgelegd via video's op YouTube, is het handig als ouders weten dat er minstens één telefoon met internet nodig is.

kinderfeestjes thuis confetti per mail

Wil jij confetti per mail?

Wil jij op de hoogte blijven van onze gratis downloads en onze supertoffe kinderfeestjes voor thuis?

Meld je hieronder aan en ontvang de Confetti per Mail! 

We zullen niet spammen hoor, daar houden we zelf ook niet van ;)

We versturen niet vaker dan 4 keer per jaar een nieuwsbrief.