Confetti per Mail

Kinderfeestjes op locatie

Confetti op locatie

Confetti in jouw bedrijf

KINDERFEESTJES OP LOCATIE

Heb jij een mooie locatie en ruimte voor kinderfeestjes, maar geen inspiratie of tijd om te bedenken hoe de kinderen zichzelf bezig kunnen houden tijdens een feestje? 

Dan is dit wat voor jullie! Kant en klare kinderfeestjes, om bij jou in de zaak te vieren. De kinderen vieren hun eigen feestje, jullie zorgen voor een tafel en versnaperingen.

Geen extra tijd, geen extra taken voor het personeel, maar een feestje voor de klant én voor jullie!

Toffe feestjes bij jou in de zaak

DE VOORDELEN

We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat je extra inkomen kunt genereren wanneer je extra opties aanbiedt en een nieuwe doelgroep kunt verwelkomen in je bedrijf. Wel leggen we je graag uit waarom het zo handig is om dat op déze manier te doen…

  • Geen extra personeel nodig

    De feestjes zijn zo ontwikkeld dat de kinderen zélf hun feestje vieren, onder begeleiding van ouders.

  • Geen grote investeringen

    Voor € 50 heb je alles in huis wat nodig is om feestjes te kunnen vieren. Inclusief reserve-onderdelen.

  • Origineel aanbod

    We gooien de kinderen niet los in een binnenspeeltuin, maar zetten ze met elkaar aan het werk met leuke, uitdagende spellen.

  • Snelle levering

    Zijn je feestjes bijna op? Geen probleem, bestel nieuwe feestjes en je kunt je boekingen gewoon door laten gaan!

Bestel nu jouw startpakket

WAT HOUD JE NOG TEGEN?

Bakkie?

Heb je vragen of wil je overleggen voordat je bestelt? Laat een bericht achter, dan zetten we een bakkie (ervan uitgaand dat jij dat ook doet) en bellen we je op voor overleg. 
Klik Hier

Liever mailen?

Natuurlijk mag je ons mailen als dat beter uitkomt. Duik achter je Outlook, typ al je vragen van je af en voor je het weet heb je de antwoorden in je inbox. 
Klik Hier

Confetti per Mail

KANT EN KLARE KINDERFEESTJES

In ons kleine team van twee ontwerpen we al jaren kinderfeestjes voor thuis. Punctueel als we zijn hebben we alles volledig voorgekauwd en mooi shiny en vrolijk ontworpen. Draaiboek voor de ouders, website en filmpjes voor de kinderen. Ouders vinden het fantastisch: ze hoeven niets meer te bedenken en de kinderen vieren hun eigen feest. De reacties zijn nog beter dan waarop we hoopten. 

Na dit te hebben uitgerold en enige tijd later de pakketten per mail ook per post beschikbaar te hebben gesteld, begonnen we aan onze derde wens: feestjes op locatie. We hoefden het wiel niet opnieuw uit te vinden, we wisten inmiddels wat aansloeg en wat niet. Hoe tof is dat dan, om ons populairste feestje ook in een restaurant te kunnen vieren? 

Dus daar hebben we ons voor ingezet. Wat aanpassingen aan het feestje zelf, toevoegingen om het voor personeel zo makkelijk mogelijk te maken en nieuw drukwerk ontworpen en besteld. Met als resultaat dat jij hier onderaan deze pagina over onze feestjes zit te lezen. We zijn blij dat je er bent, hopen je bestelling snel tegemoet te zien en dat jij net zulke geweldige reacties op de feestjes gaat krijgen als wij. 

 

Saskia en Anita van het ConfetTeam

leeftijd eerste feestje taart
kinderfeestjes thuis confetti per mail

Wil jij confetti per mail?

Wil jij op de hoogte blijven van onze gratis downloads en onze supertoffe kinderfeestjes voor thuis?

Meld je hieronder aan en ontvang de Confetti per Mail! 

We zullen niet spammen hoor, daar houden we zelf ook niet van ;)

We versturen niet vaker dan 4 keer per jaar een nieuwsbrief.