Cadeau tips voor verjaardagen 11 en 12 jaar

Ben je op zoek naar een goed cadeau voor een verjaardag van een kind wat 11 of 12 jaar wordt? Wij hebben een aantal originele cadeau ideeën voor 11 en 12 jarigen verzameld.  

cadeau idee kinderfeestje

Cadeau wensen

De zoektocht naar een leuk cadeau voor een 11 of 12 jarige begint bij de wensen van de jarige jop. Wat wil hij of zij graag hebben? Wij adviseren dit altijd even na te vragen bij de jarige of anders bij de ouder/verzorger van de jarige. Vaak weten kinderen heel goed wat ze willen.

Mijn kinderen zijn beiden in de winter jarig. Precies rond de feestmaand december. Zij kregen daarom vaak winterse cadeaus. Aan sommige mensen hebben we toen speciaal zomerse cadeaus gevraagd. Wellicht is dat iets om te overwegen.  Bekijk hier een origineel overzicht van winterspeelgoed voor 11 en 12 jarigen. Misschien leuk om juist in de zomer te geven!  Bekijk hier een origineel overzicht van zomerspeelgoed voor 11 en 12 jarigen. Misschien juist leuk om in de winter te geven.  

Als de jarige spaart voor een groot cadeau kun je dat misschien met meerdere mensen kopen of een bijdrage in geld geven en een print maken van het grote cadeau wat de jarige graag wil hebben. De print en het geld pak je leuk samen in.  

Geld of cadeaubon

Kinderen van 11 en 12 jaar vragen vaak geld voor hun verjaardag. Veel mensen vinden dat saai om te geven.  In plaats van geld kun je ook een waardebon van bijvoorbeeld BOL voor de jarige kopen. Hoe leuk is het voor een 11 of 12 jarige om zelf een cadeau in een webshop uit te kiezen. Als je toch liever gewoon geld geeft kun je er ook een klein cadeautje bij doen. Bijvoorbeeld een tijdschrift, een spaarpot, een kaartspel in de vorm van geld. 

Verjaardag 11 jaar

Als kinderen 11 worden zitten ze vaak in groep 7 of 8. Bij Confetti per Mail zijn we van de kinderfeestjes en verjaardagen. Daarom hebben we per leeftijd kinderfeestjes tips en een gratis aftelkalender.

Verjaardag 12 jaar

Als kinderen 12 worden zitten ze vaak in groep 8 of in de brugklas. Bij Confetti per Mail zijn we van de feestjes en verjaardagen. Daarom hebben we per leeftijd kinderfeestjes tips en een gratis aftelkalender.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

kinderfeestjes voor thuis

Originele kinderfeestjes om thuis of op locatie te vieren. Met handig draaiboek én begeleidende website. 

Spelletjes voor tieners

Spelletjes zijn leuk om te geven. Gelukkig zijn ze er in iedere prijscategorie. Veel  Partyspellen  zoals Codenames en Party en Co vinden pubers erg leuk. Ook zijn er speciale ouders tegen de kinderen spellenIn plaats van een gezelschapsspel, kun je ook een spel geven wat de kinderen alleen kunnen spelen. Kijk maar eens in de lijst met Smartgames. 

Tieners spelen ook graag kaartspellen met hun vrienden zoals weerwolven.  Houdt de jarige van spellen als weerwolven en Wie is de Mol? Bekijk dan eens ons dwarsbomen kinderfeestje:  

Buitenspeelgoed cadeau tip

Kinderen spelen graag buiten. In de leeftijd 9 en 10 jaar zijn Nerf pistolen erg populair. Gelukkig heb je Nerf pistolen in alle maken en prijsklassen. Spelen de kinderen liever met een bal? Bekijk dan deze Vang en werpspellen zoals KUBB, mijn kinderen zijn er dol op. 

Tienerspel cadeau geven!

Bij Confetti per Mail hebben wij een unieke tiener challenge gemaakt. Deze kan goed gespeeld worden tijdens een kinderfeestje. Maar dat hoeft niet. Het kan ook gewoon met vriendjes, een sportteam of de hele klas op een woensdagmiddag, in het weekend of in de vakantie gespeeld worden.  Ook leuk om cadeau te geven dus! 

Doe het zelf en knutsel cadeaus

Tegenwoordig zijn er heel veel mooie “zelf maak” cadeaus. Wat dacht je van Bad bruisballen of lippenstift maken? Ook sieraden maken is bij veel 11 en 12 jarigen populair. Verder vinden veel kinderen van die leeftijd diamond painting leuk. 

Is de jarige job meer van het uitvinden en elektronica? Kijk dan eens tussen de experimenteer dozen.  

Liefs, het ConfetTeam

Wij, feestjesontwerpers van Confetti per Mail, zijn altijd op zoek naar weetjes over feestjes. Heb je een tip die je graag met andere ouders deelt? Of heb je een vraag aan ons? We horen graag van je!

Ben je benieuwd naar onze feestjes? Klik dan op de knop hieronder, dan zie je ze allemaal. 

Met Confetti wordt het organiseren van een feestje een feestje