Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes in je inbox

Confetti per Mail

Testers gezocht voor onze kinderfeestjes

We zijn bij Confetti per Mail continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe feestjes. En daar stellen we voor onszelf behoorlijk hoge eisen aan. Natuurlijk willen we dat het draaiboek helemaal duidelijk is voor degenen die het feestje gaan vieren. Ook moet de geschatte tijdsduur kloppen en het allerbelangrijkste: de kinderen moeten het naar hun zin hebben.

Daarom laten we de feestjes testen voordat we ze aanbieden. Testgezinnen krijgen van ons (gratis) het feestje toegestuurd en vieren het feestje alsof ze hem hebben gekocht. Ze krijgen een contactmogelijkheid voor als er iets écht niet duidelijk is of als ze ergens vastlopen. Tot nu toe is dat nog niet nodig geweest: we zorgen echt wel dat het feestje ‘af’ is. Maar omdat bij ons wel duidelijk is wat er van de kinderen verwacht wordt tijdens het feest, is het soms lastig inschatten of het dan ook als leek duidelijk is.

Na het testen

Na het kinderfeestje horen we graag van de testgezinnen hoe ze het feestje hebben ervaren. Wat liep lekker en wat niet, zijn er dingen die ze zelf anders zouden doen? Is het draaiboek duidelijk en hoe hebben de kinderen het feest ervaren?

Hiervoor hebben we het liefst ‘azijnzeikers’; iedere punt en komma is aanpasbaar. Hoe kritischer, hoe beter.

Na het verzamelen van alle ervaringen passen we het feestje nog een keer aan. Als het grote veranderingen zijn, laten we het feestje nogmaals testen door een ander gezin. Net zolang totdat het vieren van dit feestje een feest is.

Tester worden

Denk je nu: dat wil ik ook! Dan mag je je aanmelden als tester. Je kunt je algemeen aanmelden zodat we je in ons bestand kunnen opnemen en benaderen wanneer er iets getest moet worden, of je kunt reageren op een specifieke oproep. 

Om je aan te melden als tester heb je niet per sé een jarige in huis nodig. Je kunt onze feestjes gerust als middagje vermaak inzetten, waardoor het ook echt leuk is om een zomaar-feestje te geven, met je eigen kind(eren) en een vriendje of vriendinnetje. We vermelden bij de oproep hoeveel kinderen je minstens in huis moet hebben om goed te kunnen testen. 

Miss Terieus

Nu te testen: De Toverdrank

Ten tijde van schrijven (december 2021) zoeken we testers voor het feestje ‘De Toverdrank’. Dit is een feestje dat geschikt is voor kinderen vanaf een jaar of zeven tot veertien. Tijdens dit feest zoeken de kinderen als groep naar de ingrediënten voor een geheime toverdrank. Ze voeren opdrachten uit en lossen puzzels op, om de ingrediënten te verzamelen. Aan het einde van het feest brouwen ze met de door hen gevonden ingrediënten hun eigen toverdrank en ontdekken ze of ze de juiste ingrediënten hebben gekozen. In het geval van De Toverdrank is het handig om met minstens 4 kinderen te zijn.

Mail ons!

Willen jullie eenmalig of vaker feestjes testen? Stuur een mailtje naar info @ confettipermail.nl. Zet daar in hoe oud je kind is / kinderen zijn, zodat we je kunnen indelen bij passende feestjes.