Confetti per Mail

Kant en klare kinderfeestjes in je inbox

Confetti per Mail

BLOG

Speurtocht 'De verdwijning van Lotje' voor maar € 14,50

Het wordt steeds lekkerder buitenspeelweer en de meivakantie staat voor de deur. Daarom hebben wij een leuke aanbieding voor je. Tot 8 mei bestel je onze speurtocht voor thuis met 10 euro korting. Je betaalt tijdelijk maar € 14,50 in plaats van € 24,50!

Speurtocht voor kinderen

De verdwijning van Lotje is een speurtocht die niet alleen als kinderfeestje kan worden ingezet, maar ook superleuk is om met je eigen gezin met kinderen te doen. Of met de hele familie. Of met de buren, of met de BSO… Je snapt het wel;)

Tijdens De verdwijning van Lotje helpen de kinderen commissaris A.I. Ketsjoe bij het terugvinden van een verdwenen meisje. Via WhatsApp worden de kinderen bijgestaan door getuige Arno Niem, die informatie over de verdwijning heeft versleuteld. Zouden ze Lotje kunnen vinden…?

Bestel jullie speurtocht tijdelijk met korting

Bestel jullie speurtocht met € 10 korting! De kortingscode is geldig tot 8 mei 2022. Je aankoop is 12 maanden geldig. Je kiest zelf op welke dag je de speurtocht gaat spelen. Dit mag bijvoorbeeld ook in september 2022. 

  • Het spel bestaat uit opdrachten, raadsels en puzzels. Deze zijn gericht op kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Jongere kinderen kunnen meedoen, maar met alleen kinderen jonger dan 8 jaar raden wij het spel niet aan. 
  • Na je aankoop ontvang je het draaiboek via de mail. Hier staat precies in wat je moet voorbereiden voor het spel. 
  • Zodra bekend is wanneer jullie het spel willen spelen, vraag je een toegangscode voor de bijbehorende website aan. Doe dit minstens twee dagen van tevoren. De bijbehorende website vertelt het verhaal over de verdwijning van Lotje. De kinderen hebben deze website nodig bij de start en de afsluiting van het spel. 
  • Tijdens het spel worden de kinderen via WhatsApp van opdracht naar opdracht gestuurd door Arno Niem, de anonieme getuige. Je kunt ervoor kiezen zelf iemand in te schakelen die je van tevoren het script stuurt (dat je van ons krijgt), of je maakt gebruik van ‘onze’ Arno Niem. Dit is een chatrobot die automatisch antwoorden stuurt op de berichten die de kinderen gaan sturen. 
  • Je kiest zelf een plek waar je de speurtocht uit zet. Je kunt dit thuis doen, in het park, in het bos of tijdens een wandelroute. In het draaiboek leggen we je precies uit hoe je dit doet. 
  • Tijdsduur: de voorbereidingen voor het spel duren 20-60 minuten. Het spel zelf duurt (afhankelijk van de locatie) 1,5 tot 3 uur.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Bestel Confetti per Mail

Originele kinderfeestjes om thuis of op locatie te vieren. Met handig draaiboek én begeleidende website. 

Contact

Heb je aanvullende tips die je graag met andere ouders deelt? Of wil je iets anders tegen ons vertellen? We horen graag van je! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.